Lagerchef

Lagerchef till Duschprodukter Group i Kungälv

Duschprodukter Group är ett mindre och familjärt företag som säljer dusch- och badrumsprodukter och som befinner sig på en tillväxtresa i en större koncern där det finns stora möjligheter att utvecklas och att påverka! I samband med detta behöver de stärka teamet med en Lagerchef på huvudkontoret i Kungälv. Tjänsten är på heltid med flexibelt startdatum efter semestrarna, men gärna så snart som möjligt.

Om tjänsten

På Duschprodukter Group erbjuds du:
• Ett attraktivt jobb i en spännande bransch med stor potential
• Möjligheten att få göra skillnad i bolagets tillväxtresa
• Ett familjärt bolag i ett stort sammanhang i och med tillhörigheten i Salix Group & Volati
• Möjlighet till utveckling på sikt i en koncerngemensam akademi
• Nära samarbete tillsammans med ett team bestående av innesälj, inköp & marknad

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som Lagerchef har du ett övergripande ansvar för företagets hantering av lager och logistik, vilket omfattar såväl det samordnande ansvaret för in- och utleveranser inklusive fraktbokning. Du ser till att flödet fungerar som det ska samt utvecklar arbetssättet för att kunna växla upp i bolagets tillväxtresa. Även operativt arbete kommer att inkluderas i din vardag och du kommer att jobba praktiskt med orderplock, lossning och lastning. Du kommer även ha ett ett ledningsansvar för plockpersonal på lagret, bestående av ca 3-5 personer, där du fördelar arbetsuppgifter och håller ihop teamet.

Duschprodukter använder sig av LogTrade och Garp som transportsystem och affärssystem.

Som Lagerchef kommer du att ingå i ledningsgruppen. Du rapporterar till VD, Jan-Peter Rissel.

Vem är du?

Vi tror att du likt som övriga medarbetare på Duschprodukter Group är en ödmjuk lagspelare som vill vara med och påverka och driva företaget framåt. Du har goda kunskaper av att jobba med logistik med några års erfarenhet av en liknande roll. Utöver detta är du trygg i rollen som ledare och vet vad det innebär att ha personalansvar.

För att trivas i rollen och bolaget ser vi även att du:
• Är framåt, vågar och driver processer framåt
• Har ett öga för ordning och reda och kan jobba strukturerat
• Vill växa, få utmaningar och utvecklas
• Är lösningsorienterad
• Har god IT-förståelse

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av ovan nämnda IT-system samt talar och skriver engelska flytande. Har du även högskoleutbildning inom logistikområdet ses det som meriterande.

Om verksamheten

Duschprodukter Group är en syskonskara av varumärken (Arrow, Duschy & Demerx) som förenas av vår passion för badrums- och duschupplevelser. Tillsammans är vi en komplett och oberoende leverantör av badrums- och duschprodukter. Vi har full kontroll över hela värdekedjan från produktutveckling via produktion till sälj och service och kan därigenom skapa en unik kundupplevelse för stora som små återförsäljare.
Samtliga varumärken bildades under 60- och 70-talet men under sommaren 2022 gick bolagen samman i Duschprodukter Group efter att ha blivit en del av Salix Group. Salix Group, med 13 olika bolag i portföljen och med en årlig omsättning på 2,7 Mdr, ägs vidare av Volati med 6,7 Mdr i årlig omsättning och ca.1800 anställda.
Mer information finner du på: http://www.dpsgroup.se

I denna rekrytering samarbetar DPS Group med Poolia Väst. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg och så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. P.g.a. semestertider så kommer intressanta kandidater att kontaktas först v. 34 .
För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via “Ansök här” i annonsen.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
15 juli
Sista ansökningsdag
13 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65254

Elizabeth Darevik

Johanna Tovesson