Systemutvecklare

LIMS Superuser till ledande hygien- och hälsobolag, Göteborg

På uppdrag av vår världsledande samarbetspartner inom hygien- och hälsoteknik rekryterar vi nu en utåtriktad, självständig och nyfiken LIMS Superuser till ett av deras större utvecklingsteam. Det långsiktiga konsultuppdraget kommer att starta omgående efter överenskommelse – baserad i centrala Mölndal. Varmt välkommen med din ansökan idag!

Om tjänsten

I rollen som LIMS Superuser kommer du ha en nyckelposition med syfte att skapa rätt förutsättningar gällande informations- och systemhantering på labbdata över organisationen. Du att kommer att arbeta 70% av din arbetstid som Superuser och 30% av din arbetstid som Laboratorieingenjör inom produktutveckling.

För att trivas bra i rollen LIMS Superuser som ser vi gärna att du har en BSc/MSc examen inom kemiteknik, bioteknik, maskinteknik eller teknisk fysik tillsammans med +1 års arbetslivserfarenhet av att arbeta operativt med LIMS. Som person är du positiv, social, nyfiken, snabblärd, självständig, framåtsträvande, analytisk och kommunikativ – flytande i svenska och engelska. Det är meriterande om du har viss programmeringskunskap.

Om verksamheten

Som konsult på Poolia är du vår allra viktigaste tillgång. För oss är det självklart att vi tar vårt arbetsgivaransvar i alla situationer. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med över 30 års erfarenhet att tillsätta kvalificerad kompetens för bolag i tillväxt eller förändring. Denna avgränsning är vår styrka och har gett oss gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden, såsom Life Science där vi själva är specialister. Idag är Poolia ett av de mest omtyckta och välkända varumärkena i branschen.

Tveka inte att kontakta Jenny om du har frågor om konsultuppdraget. Löpande urval tillämpas i denna rekrytering.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
25 mars
Sista ansökningsdag
29 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56623

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.