Laboratorieingenjör

Laboratorieingenjör inom cirkulär produktutveckling

Söker du en ny laborativ utmaning med fokus på produktutveckling i ett stöttande och kreativt team? Är du motiverad att arbeta som life science konsult inom den hälsotekniska industrin som främjar cirkulär hållbarhet? Då är du kanske den vi söker! Konsultuppdraget kommer initialt vara 6 månader med start i början på augusti och vara baserad i centrala Mölndal. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som laboratorieingenjör med fokus på produktutveckling kommer du ha utrymme att utmana dina färdigheter och förmågor med ett tydligt syfte. Du kommer uppmuntras att använda din kreativitet, öppenhet och nyfikenhet. I nära samarbete med stöttande, positiva och drivna ingenjörskollegor kommer du att utveckla, testa och utvärdera nya världsledande hälsofrämjande produkter inom cirkulär hållbarhet. För att ta dig an konsultrollen enligt förväntningar ser vi gärna att du har några års laborativ arbetslivserfarenhet inom life science industrin tillsammans med en relevant ingenjörsexamen.

Om verksamheten

Poolia är experter på att hitta och matcha kompetens för företag i tillväxt eller förändring – med kvalitetssäkrade rekryteringsprocesser, ledande digitala verktyg, unik urvalsfilosofi och stolta värderingar levererar vi alltid vad vi lovar. Rätt individ på rätt plats, alltid! Poolias mål är att vara branschens bästa arbetsgivare och vårt engagemang har resulterat i att Poolia utsetts till ”Sveriges Karriärföretag” såväl år 2018 som 2019 av Karriärföretag. Karriärföretagen är en svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt HR- arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter till sina medarbetare. Juryns motivering för år 2019 lyder: ”Med flera erfarenheter och ett gemensamt mål fortsätter Poolia attrahera sina medarbetare och talanger som kan utveckla företaget. Ett ständigt förbättrat employer branding arbete med samverkan för studenter och deras val av arbetsgivare. Poolia är härmed utsedd till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.”

Urval och intervjuer är redan påbörjade så vänta inte med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
11 juni
Sista ansökningsdag
20 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
53838

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.