Laboratorieingenjör

Laboratorieingenjör till ledande hygien- och hälsobolag, Göteborg

På uppdrag av vår ledande samarbetspartner inom hygien- och hälsoteknik rekryterar vi nu en Laboratorieingenjör till ett av deras större utvecklingsteam. Det långsiktiga konsultuppdraget kommer att starta omgående efter överenskommelse och vara baserad i centrala Mölndal.

Varmt välkommen med din ansökan idag!

Om tjänsten

I rollen som Laboratorieingenjör kommer du snabbt ges förmånen att fördjupa dina laborativa färdigheter inom produktvalidering och testning. Du kommer att ingå i ett större utvecklingsteam vars gemensamma målsättning är att tillsammans utveckla nya hälsofrämjande produkter med hållbara och innovativa material i fokus. Vidare kommer du uppmuntras att ta intiativ samt komma med nya idéer och förbättringsförslag med stor möjlighet till projektansvar.

För att ha rätt förutsättningar i rollen som Laboratorieingenjör har du +1 års motsvarande arbetslivserfarenhet efter din BSc/MSc examen inom kemiteknik, bioteknik, maskinteknik eller teknisk fysik. Som person är du positiv, framåtsträvande, nyfiken, samarbetsvillig, analytisk och kommunikativ – flytande i svenska och engelska.

Om verksamheten

Som konsult på Poolia är du vår allra viktigaste tillgång. För oss är det självklart att vi tar vårt arbetsgivaransvar i alla situationer. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med över 30 års erfarenhet att tillsätta kvalificerad kompetens för bolag i tillväxt eller förändring. Denna avgränsning är vår styrka och har gett oss gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden, såsom Life Science där vi själva är specialister. Idag är Poolia ett av de mest omtyckta och välkända varumärkena i branschen.

Tveka inte att kontakta Jenny om du har frågor om konsultuppdraget.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
25 mars
Sista ansökningsdag
29 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56628

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.