Account Manager

Kundansvarig säljare till Poolia i Göteborg!

Vill du representera ett av rekryterings- och bemanningsbranschens mest välkända varumärken och bli en del av ett framgångsrikt kontor med stark teamkänsla? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Poolia Väst växer och vi förstärker därför vårt team med ytterligare en affärsfokuserad och engagerad Kundansvarig. Ditt engagemang har stor påverkan på vår framgång. Hos oss får du en flexibel arbetsplats med en enorm möjlighet till att påverka din dag och din roll! Motiverar det dig? Varmt välkommen att söka tjänsten redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Kundansvarig säljare är du den som skapar och driver relationer med nya och befintliga kunder i Västra Götaland. Arbetet innefattar prospektering och bearbetning av nya kunder samt att vårda och utveckla relationer med befintliga kunder. Du bokar och genomför kundbesök såväl digitalt som i det personliga mötet. Målet är att bygga upp ett starkt kontaktnät med beslutsfattare och nyckelpersoner i Göteborg. Du kommer vara delaktig i att utveckla både konsult- och rekryteringsaffären i samarbete med resten av vårt härliga gäng. En given del i rollen är nätverk, säljutbildningar, mingel, event och mässor! Hos oss blir du del av Poolias team som består av 11 drivna medarbetare med en stor vilja att lyckas tillsammans. Som stöd i ditt säljarbete har du ambitiösa och kunniga kollegor såväl lokalt som nationellt i koncernen.

Vem är du?

Vi söker dig som triggas av att skapa relationer, lära dig massor samt jobba mot uppsatta mål. Kanske har du tidigare erfarenhet att B2B- försäljning eller så är du hungrig på att bli en stjärna på just det! Besitter du idag ett lokalt nätverk och god kännedom gällande näringslivet i Västra Götaland så är det fördelaktigt men absolut inget krav. Har du en säljutbildning från affärs- och yrkeshögskola eller en eftergymnasial utbildning inom ett av Poolias specialistområden är det meriterande. Det viktigaste är att du är bekväm i att skapa kontakt och leda det personliga mötet med kund, samt att du har förmågan att skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer!

Som person är du resultatfokuserad och engageras av att utveckla affärsrelationer. Genom lyhördhet och en god kommunikation utvecklar du givande samarbeten samt en förståelse för kundens verksamhet. Du trivs att arbeta i en händelserik miljö samtidigt som du har förmågan att strukturera din kalender och ta ansvar för dina affärer. Du är en driven lagspelare med viljan att vinna och nå framgång tillsammans med teamet.

För tjänsten krävs körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Om verksamheten

Vi erbjuder dig en härlig arbetsplats i nya lokaler mitt i Gårda. Vi är ett drivet, vasst och positivt team där det finns stora möjligheter att växa vidare och utvecklas. Du erbjuds stor frihet i ditt jobb med möjlighet till att arbeta flexibelt- i både tid och rum! Vi erbjuder marknadsmässig lön och en generös bonusmodell. Om du jobbar hos oss får du vänja dig vid massor av härliga aktiviteter alltifrån frukostar, AWs, nätverksmingel, mässor och kundevent! Det är människorna som gör Poolia och det är de som är den viktigaste tillgången för oss. Vi ska helt enkelt vara branschens bästa arbetsgivare.

Poolia 2.0 – Making your job even better

Pooliakoncernens erbjudande är uppdelat i fyra plattformar;

Poolia, som erbjuder Rekrytering och Bemanning inom Finance, Office och Light Tech samt Executive Search och Interim Management.

QRIOS, som erbjuder konsulttjänster och rekrytering inom IT, Life Science och Engineering. http://www.qrios.se

Uniflex, som erbjuder Rekrytering och Bemanning av personal inom industri- och logistiksektorn samt inom kundservice.

Workspace Recruit, som är ett SaaS-verktyg som underlättar för företag och organisationer i deras hantering av sina egna rekryteringar.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
13 juni
Sista ansökningsdag
13 juli
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
64774