Facility Manager

Kontorsområdeschef Tyréns (Väst, Malmö och Lund)

Poolia söker för rekrytering till Tyréns en Kontorsområdeschef med goda ledaregenskaper med ansvar för de fyra kontoren i Väst, Malmö och Lund. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid och placerad i Göteborg eller Malmö. Tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid.

Vill du bli en del av ett innovativt och expansivt bolag som bidrar till en hållbar framtid? Lockas du av att arbeta i en bred och utmanande roll? Tyréns är inne i en föränderlig fas och påbörjad digitaliseringsresa, och behöver nu förstärka med en ny Kontorsområdeschef.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten

Som Kontorsområdeschef ansvarar du för den operativa administrationen av fastigheter och lokaler inom Väst (fyra kontor), Malmö och Lund. Rollen rapporterar till Chef för kontor och fastighet.

Du erbjuds en kvalificerad och varierande tjänst med ansvar för verksamhetsstöd och service innefattande bland annat lokalplanering, lokalförsörjning, säkerhet, miljöledning, lokalvård, post, transporter, närservice och reception för de fyra kontoren i Väst, Malmö och Lund. Totalt jobbar omkring 500 medarbetare på de aktuella kontoren.

Som Kontorsområdeschef ansvarar du för den löpande och dagliga serviceverksamheten. Du leder 5 medarbetare inom fastighet och kontorsservice. I rollen ingår personal- och budgetansvar och samordning med övriga kontorsområdeschefer. Du besöker regelbundet kontoren i ditt område.

I tjänsten ingår också ansvar för det operativa inköpet av varor och tjänster till Tyréns kontor i området samt ett nationellt kategoriansvar för en eller flera inköpskategorier.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Utifrån verksamhetens behov säkerställa en ändamålsenlig och kostnadseffektiv service på Tyréns kontor
• Ett nationellt kategoriansvar för en eller fler inköpskategorier inom området fastighet och kontor. Inom ramen för inköpsstrategin genomföra upphandlingar samt följa upp och utveckla leverantörsbasen inom kategorin
• Agera Tyréns projektledare vid lokalförändringar så som vid flytt till nya lokaler, avveckling av lokaler eller ombyggnationer
• I samarbete med andra affärsstödfunktioner, till exempel IT, kommunikation, juridik säkerställa efterlevnad av Tyréns lokal- och inköpspolicy
• Ansvara för det operativa inköpet till kontoren samt följa upp kostnader och andra relevanta nyckeltal på kontoren
• Personal, budget och kostnadsansvar för respektive enhet
• Ansvarar för säkerhetsfrågor inom sitt geografiska område
• Ansvarar för arbetsmiljöuppgifter enligt arbetsmiljölagen inom geografiskt område
• Skapa och förvalta kontaktytor mot verksamheten gällande kontorsfrågor
• Stötta verksamheten med att anordna sociala aktiver för att främja och stärka sammanhållning och kultur inom Tyréns Sverige

Vem är du?

Vi söker dig som har kunskap om och erfarenhet av Facility Management, serviceorienterad verksamhet, inköp, ekonomi och administration. Du har troligen tidigare arbetat som chef, teamledare eller arbetsledare med personalansvar.

Vi ser det som positivt om du har en akademisk utbildning alternativt att du har motsvarande erfarenhet.

Tidigare erfarenhet av projektledning och/eller erfarenhet från fastighets- eller lokalförvaltning är meriterande.

Tjänsten kräver att du kan läsa, skriva och tala svenska flytande. Det är också viktigt att du kan uttrycka dig strukturerat i skriven text (exempelvis instruktioner, rutinbeskrivningar, rapporter).

Du har goda kunskaper i Office-paketet.

Som person trivs du i en roll där du träffar människor och där du har möjlighet att driva utvecklingen av verksamheten. Du är resultatorienterad och har en hög energi. Vidare är du kommunikativ och förstår vikten av att skapa bra relationer med din omgivning.

Du är en handlingskraftig lagspelare och en serviceinriktad och problemlösande ledare med ett socialt engagemang som hjälper till där det behövs och kan arbeta självständigt samt fatta egna beslut. Du har förmåga att samarbeta, strukturera, organisera och prioritera. För lyckas och trivas hos oss tror vi att du är lyhörd, flexibel och engagerad i det du gör samt att du är positiv till din läggning.

Körkort B krävs för tjänsten.

Om verksamheten

På Tyréns arbetar vi med samhällsbyggnad med målet att skapa bättre förutsättningar för dagens och framtidens städer. Våra skickliga ingenjörer, arkitekter och samhällsplanerare gör skillnad varje dag, inom alla våra områden. Vi är en nyfiken och engagerad arbetsplats där innovation och hållbarhet visar vägen. Vi tror på våra medarbetare och satsar stort på forskning och utveckling. Nu kan du vara med och påverka morgondagen. För att framtiden spelar roll.

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar vi hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Vi har 3 000 medarbetare och verksamhet i Sverige, England, Estland, Litauen, Polen och Bulgarien. Tyréns är stiftelseägt och vår ägandeform gör det möjligt för oss att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Vi drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor. Läs mer på tyrens.se

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
13 oktober
Sista ansökningsdag
31 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
61426

Peder Bjursten