Forskare

Konsult Life Science / Göteborg

Är du redo för en utvecklande karriär som Life science konsult i Göteborg? Värdesätter du ett personligt och tryggt konsultbolag med starka förmåner? Då är Poolia Life Science Göteborg rätt arbetsgivare för dig. Varmt välkommen med din spontanansökan redan idag!

Om tjänsten

Poolia Life Science Göteborg har partnerskap med +50-tal företag (globala, SME, startups) inom västsvenska life science (pharma, biotech, medtech). Många av våra samarbetspartners står inför spännande organisationsförändringar 2020 med fokus på smart innovation, social hållbarhet och branchöverskridande samverkan.

Vem är du?

Vi söker nu fler talanger till Poolias LSE-team som är motiverade att påverka life science branschen i långsiktiga konsultuppdrag. Din personlighet, värderingar och ambitioner är viktigast för oss tillsammans med en stark drivkraft att samskapa framtidens hälsa.

Poolias LSE-team består av:
• Ingenjörer inom bioteknik, kemiteknik, teknisk fysik, materialteknik, maskinteknik eller motsvarande.
• Biostatistiker, bioinformatiker och programmerare med intresse för machine learning och AI.
• Forskare med expertis inom hjärt- och kärlsjukdomar, andningsvägar, cancer, inflammation, autoimmunitet eller motsvarande terapiområde.
• Legitimerade apotekare, sjuksköterskor, läkare eller motsvarande tillsammans med ett intresse för produktutveckling, sälj eller projektledning.

Om verksamheten

Poolia är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är experter på att hitta och matcha kompetens för bolag i tillväxt eller förändring. Det är individer på rätt plats bygger framgångsrika företag. Poolia har i 30 år fokuserat på en sak, att tillsätta kvalificerad kompetens inom tjänstemannaområdet. Denna avgränsning är vår styrka och har gett oss en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden, såsom Life Science där vi själva är specialister. Poolias ledstjärnor speglar hur vi beter oss – vår kultur. Idag är Poolia ett av de mest omtyckta och välkända varumärkena i branschen.

Är du intresserad att veta mer eller känner någon som kan vara en bättre match? Ansök eller rekommendera idag!

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
15 januari
Sista ansökningsdag
9 februari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
55873

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.