Kommunikatör

Kommunikatör / Webbspecialist till myndighet

Till en myndighet i centrala Göteborg söker vi nu dig som har erfarenhet av att tillgänglighetsanpassa dokument för att stötta myndigheten i deras nya intranät. Tjänsten är ett konsultuppdrag via Poolia med start i september och som pågår fram till och med november.
Intervjuer och urval genomförs löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Myndigheten har ett nytt intranät där det mesta är klart men nu behöver de stöttning i efterarbetet. Du kommer tillsammans med två andra kommunikatörer gå igenom alla nya sidor och säkerställa att dokument och information är uppbyggda på rätt sätt. Du kommer jobba i SiteVision, Word, Excel, PowerPoint och PDF.

Arbetstiderna är 08.00-16.30 men du erbjuds möjlighet till flex både för- och eftermiddag. Det finns möjlighet att jobba hemifrån någon dag i veckan.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Säkerställa att dokument och information har förts över till det nya intranätet korrekt
• Tillgänglighetsanpassa dokument
• Uppdatera information på intranätet
• Arbetet utförs i SiteVision

Vem är du?

Vi söker dig som har:
• högskoleutbildning exempelvis inom media och kommunikation eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års arbetslivserfarenhet som kommunikatör
• Goda kunskaper i SiteVision
• Erfarenhet av att tillgänglighetsanpassa dokument
• Goda kunskaper i Officepaketet
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Som person ser vi att du är väldigt pedagogisk och du har en god förmåga att formulera dig i text. Du är samarbetsvillig och prestigelös. Du har en god problemlösningsförmåga och gillar att snabbt sätta dig in i nya verksamheter.
Intervjuer och urval genomförs löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
25 juli
Sista ansökningsdag
28 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65042

Elsa Jonasson