Försäljning/Affärsutveckling

Key Account Manager till Uniflex Sverige AB

Vill du ta chansen att vara en frontfigur för ett av de mest välrenommerade varumärkena inom rekrytering och bemanning? Är du redo att kliva in i ett bolag på tillväxtresa med trygga ägare i bakgrunden? Uniflex Sverige AB, en del av PION Group, söker nu en affärsorienterad Key Account Manager. Inom koncernen finner du också de kända varumärkena Poolia, Dreamwork, ROI Rekrytering med flera, vilket öppnar upp oändliga utvecklingsmöjligheter för dig som är ambitiös. Om du, precis som vi, har en passion för att driva affärer och strävar efter att nå oslagbara resultat, är du precis den sorts Key Account Manager som vi letar efter. Ta klivet in i framtiden med oss på Uniflex Sverige AB – där dina säljfärdigheter tar dig till nya höjder och ditt engagemang belönas med framgång! 

 
Om tjänsten 

Hos oss på Uniflex Sverige AB får du möjligheten att arbeta i ett börsnoterat tjänstebolag med kvalificerad tjänsteförsäljning inom alla typer av branscher med fokus på vår blue collar-affär. Våra bemannings- och rekryteringstjänster riktar sig främst till stora industri-, logistik- och tjänsteföretag med målet att teckna rikstäckande ramavtal. Hos oss erbjuds du en roll som är både utmanande och givande, med tjänsteförsäljning, intensivt tempo och krävande förhandlingar. Du kommer att vara en väsentlig del av vårt nationella KAM-och BID-team, som är en central funktion inom hela koncernen. Teamet består av ca 10 personer utspridda i Sverige som arbetar hårt, men som också tar sig tid att ha riktigt roligt tillsammans. Placeringen är på vårt kontor i Göteborg eller Stockholm. Vi söker nämligen två nya kollegor! 

Dina arbetsuppgifter i huvudsak 


Som Key Account Manager hos oss på Uniflex Sverige AB driver du nykundsförsäljning och ansvarar för hela försäljningsprocessen, från att initiera kontakter och relationer, till att driva in förfrågningar, lämna in anbud, implementera, underhålla, utveckla och följa upp de avtal du ansvarar för. Du arbetar med rikstäckande avtal men bearbetar främst kunder i Stockholms- eller Göteborgsområdet. Du kommer ha tätt samarbete med våra regionala team för att skapa goda relationer, fina affärer och nöjda kunder. Vid anställning kommer du direkt att få ta ansvar för några viktiga befintliga konton, men i första hand kommer ditt fokus kommer vara att knyta nya avtal.  

I rollen ingår:


• Prospektering 
• Nykundsbearbetning 
• Förhandling 
• Avtalsteckning 
• Implementering 
• Uppföljning/Utvärdering 
• Omförhandling 
 
Tjänsten innehåller resande och du förväntas ha körkort. 

Vem är du? 

Du har en eftergymnasial utbildning, gärna inom försäljning, IHM eller motsvarande, samt god erfarenhet av kvalificerat försäljningsarbete B2B inom tjänsteområdet. Branscherfarenhet är önskvärt. Att du har erfarenhet av nykundsförsäljning och dokumenterat goda säljresultat ser vi som en förutsättning för att passa i rollen. Att behärska affärsmässig svenska och engelska i både tal och skrift är viktigt, liksom god vana av Microsoft Office och andra digitala verktyg. 
 
Du har förmåga att självständigt driva ditt försäljningsarbete och trivs i en dynamisk och snabbrörlig bransch, med högt tempo samt många kontaktytor. Struktur är av största vikt, liksom förmågan att arbeta både operativt och strategiskt, att kunna se både detaljer och helhet. I din yrkesroll är du affärsmässig, resultatinriktad och engagerad. Du driver dina affärer med både fingertoppskänsla, mod och uthållighet, samt räds inte att öppna okända dörrar. Vi söker en riktig lagspelare - social och entreprenöriell, men också lyhörd, flexibel och prestigelös. Du är duktig på att samverka med andra och förstår vikten av laget före jaget. 


Om bolaget

Uniflex Sverige AB är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag och finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40-tal orter. Uniflex är en del av den börsnoterade koncernen PION Group som bedrivs under bolagen; Uniflex Sverige AB, Poolia Sverige AB, QRIOS, Student Node, Roi Rekrytering och Workspace Recruit.

Vår kultur bygger på en grund av engagemang för våra kunders behov, utförande utan undantag och en genuin omsorg om varandra. Vi är en organisation som sätter människan i fokus och våra värderingar Passion & Execution genomsyrar allt vi gör.  Put your heart in it & Make it happen!

 

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
27 september
Sista ansökningsdag
22 oktober
Referensnummer
13403