Assistent

Kampanjassistent till spännande företag i Göteborg!

Är du en riktig fena på administration? Vill du jobba hos Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln? Då har vi på Poolia en fantastisk möjlighet för dig, vi söker nu en kampanjassistent. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och sträcker sig 6 månader framåt med chans till förlängning. Sök tjänsten redan idag då platsen kan komma att fyllas innan sista ansökningsdagen!

Om tjänsten

Som kampanjassistent har du fokus på att administrera kampanjer och du kommer att arbeta med kampanjexponering, uppföljningar samt koordinering av arbetsuppgifter inom sortiment. I rollen ingår även leverantörssamarbete med de olika avdelningarna samt att du kommer stötta teamet i varierande frågor.

Du kommer att jobba i fina lokaler i Västra Frölunda och du kommer att arbeta under kontorstider. Du kommer att ingå i ett team på 5 personer där alla arbetar med siktet inställt på ökad försäljning och en bättre kundupplevelse.

Vem är du?

Vi söker efter dig som är en riktig ”Doer” som alltid slutför de uppgifter du tar dig an. Som person har du en hög ambitionsnivå, är strukturerad och ansvarstagande. Du har ett affärsinriktat arbetssätt och trivs med att arbeta nära verksamheten. Du är en duktig kommunikatör som har lätt för att samarbeta med andra men tycker även om att lösa problem självständigt. I övrigt ser vi att du har;

-Du har en avslutad gymnasieutbildning och några års arbetslivserfarenhet alternativt en högskoleutbildning.
-Arbetat med administrativa uppgifter sen tidigare.
-Mycket god systemvana främst i Excel.
-Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
-Kan starta omgående.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
6 maj
Sista ansökningsdag
1 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
52896

Emilia Malm

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.