Ekonomiassistent

Junior ekonomiassistent till Göteborg Energi

Nu söker vi en junior Ekonomiassistent till Göteborg Energi. Har du gymnasieutbildning inom ekonomi samt något års erfarenhet av rollen? Söker du en ny utmaning till hösten och vill arbeta med härliga kollegor på ett spännande bolag i centrala Göteborg? Då kan detta vara tjänsten för dig! Denna tjänst startar omgående och sträcker sig till början på årsskiftet där det finns chans till förlängning.

Vi kommer intervjua löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Se därför till att skicka din ansökan så snart som möjligt!

Om tjänsten

Tjänsten motsvarar en renodlad ekonomiassistent med löpande bokföring, betalningar, redovisning av valutor och kurser. Du kommer tillhöra en enhet om 12 personer inom Löpande redovisning, som jobbar med Kund- och Leverantörsreskontra, kassa och löpande redovisning. Du kommer sitta i fräscha lokaler centralt i Göteborg och arbeta i en miljö där alla hjälps åt och ställer upp för varandra. Perioder av tidspress varvas många goa skratt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

– Löpande redovisning och bokföring
– Utlandsbetalningar
– Valutaredovisning
– Kassabokföring
– Leverantörsreskontra
– Avstämningar av balansräkning

Uppgifterna kan även vara att arbeta med bevakning och kontroll av inbetalningar till koncernen samt tillse att dessa bokförs i rätt kundreskontra.

Vem är du?

Vi tror att rätt kandidat för denna tjänst har gymnasieutbildning inom ekonomi samt grundläggande kunskaper om redovisning och bokföring. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbete i ekonomisystem som Agresso. Som person är du positiv och serviceminded. Du har ett öga för detaljer och en analytisk förmåga. Du älskar att arbeta med siffror och motiveras av känslan när allt står i balans. Du är noggran, effektiv och ser till att jobbet blir gjort.

Låter detta som du? Tveka inte att ansöka till tjänsten!

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
8 augusti
Sista ansökningsdag
9 september
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
54170

Emilia Malm

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.