Administratör

Jobba som administratör på PR Electronics i sommar!

Är du en riktigt fena på administration och söker jobb i sommar? Då har du hittat rätt! PR Electronics söker en driven administratör i sommar under veckorna 29,30 och 31. Ta chansen att jobba för ett stort internationellt bolag i Västra Frölunda! Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd utav Poolia och uthyrd till vår kund. Ansök redan idag då platsen kan komma att fyllas innan sista ansökningsdagen!

Om tjänsten

Du kommer arbeta som administratör i fina lokaler i Västra Förlunda tillsammans med ett drivet team. Du kommer vara spindeln i nätet och en ambassadör för verksamheten, Du kommer ansvara för de administrativa uppgifterna samt uppgifter inom ekonomi och kundservice. Arbetsuppgifterna är exempelvis:

Ta emot inkommande kundsamtal
Boka resor, hotell etc.
Fylla på kontorsmaterial.
Oderhantering.
Hantering av kvitton och kostnader.
Hantera leverantörsfakturor.
Arkivering av dokument.
Posthantering.

Vem är du?

Vi söker dig som är en ambitiös och effektiv administratör. Som person ser vi att du är en lagspelare som är strukturerad och flexibel i ditt arbetssätt. I övrigt ser vi:

Du har erfarenhet av administrativa samt ekonomiska uppgifter sen tidigare gärna i en internationell arbetsmiljö.
Du har mycket god datavana sen tidigare främst i MS Office.
Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Du har erfarenhet av att ha arbetat i ett ERP system sen tidigare.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig diverse förmåner så som; friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och regelbundet anordnade sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
3 maj
Sista ansökningsdag
27 maj
Omfattning
Sommarjobb
Referensnummer
53536

Emilia Malm

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.