Enhetschef

Interim chef till förvaltningen äldre samt- vård och omsorg.

Om tjänsten

Göteborgs stad söker en Enhetschef till förvaltningen äldre samt-vård och omsorg. Detta är ett konsult uppdrag som startar 2024-09-01 till och med 2024-12-31.

Kommunal hälso- och sjukvård är en primärvård för de som inte kan besöka regionens vårdcentraler. Vilka patienter som får sina vårdinsatser via kommunal primärvård regleras i hälso- och sjukvårdsavtalet. I verksamheten arbetar legitimerade sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter samt undersköterskor på vissa enheter. Arbetet utförs i patientens hem och sker i nära samarbete med regional primärvård och andra kommunala insatser.

Vi söker nu en enhetschef för vårt arbetslag på 20-25 medarbetare vid Kålltorps Hospice. Enheten bemannas dygnet runt av undersköterskor och sjuksköterskor, och enhetschefen har ett nära ledarskap på plats.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

– Schema- och bemanningsplanering, både dagligen och med långsiktig framförhållning.
– Insättning av vikarier vid behov.
– Budget-, personal- och arbetsmiljöansvar.
– Aktivt deltagande i verksamhetens aktiviteter och ledningsgrupp.
– Samarbete med både interna och externa aktörer för att säkerställa hög kvalitet på vården.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har erfarenhet av chefsuppdrag inom kommunal verksamhet, en god kommunikationsförmåga och förmåga att leda och inspirera medarbetare.

Vi erbjuder:

Ett stödjande team bestående av HR, ekonom, kvalitetsutvecklare och metodutvecklare.
Placering inom stadsområde Centrum, med kontor på Kålltorps Hospice.
Tjänstgöring dagtid, 40 timmars arbetsvecka.
Välkommen med din ansökan och bli en del av vårt dedikerade team som gör skillnad i patienternas liv!

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
9 juli
Sista ansökningsdag
24 juli
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
71898

Nanna McLaughlin