HR

HR-konsult till Fagareds ungdomshem i Lindome!

Har du erfarenhet av arbetsmiljö och rehabilitering och vill arbeta i en miljö där du har möjlighet att göra skillnad? Då har vi på Poolia rollen för dig! Just nu söker vi en HR-konsult på deltid till Fagareds ungdomshem i Lindome. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och vi söker dig som kan arbeta mellan 40-60% i 6 månader. Sök rollen idag då intervjuer sker löpande!

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med ett härlig team som främst arbetar inom administration och rekrytering där dina fokusområden kommer vara arbetsmiljö och rehabilitering men även andra HR-frågor. Fagareds ungdomshem består av 5 avdelningar där du får en möjlighet att hjälpa till med olika miljöfrågor samt andra delar inom HR.

Arbetstiderna är flexibelt men vi ser att du kan arbeta antingen 40, 50 eller 60%. Du arbetar kontorstider.

Vem är du?

Vi ser att du har en högskoleutbildning inom HR exempelvis personalvetarprogrammet eller likvärdig utbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet från liknande arbete inom arbetsmiljö och rehabilitering. Du har kunskaper om HR-system (exempelvis Personec, Primula m.fl.) och god kännedom om lagar och förordningar på området. Du kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Tjänsten kräver körkort och egen bil.

Om verksamheten

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
11 januari
Sista ansökningsdag
1 februari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
62648