Försäljningschef

Henkel Adhesive Technologies söker en Sales Manager Sverige

Visste du att Henkel är världsledande på lim?

Vi söker nu dig som vill arbeta med våra svenska nyckelkunder, identifiera nya möjligheter samt lyssna på kundernas behov och översätta dessa till en succéhistoria!

Om tjänsten

Henkel erbjuder dig ett utmanande och inspirerande arbete i ett världsledande, lönsamt och välmående företag. Du kommer ingå i ett nordiskt team på 7 personer varav 2 Account Managers arbetar på den svenska marknaden. Du rapporterar till den nordiska försäljningschefen som utgår från Finland. Du har stora möjlighet att påverka utvecklingen och din insats kommer att göra skillnad. Du kommer även ha möjlighet att medverka och utvecklas i flera spännande projekt, vi arbetar bl a med att utveckla våra distributionskanaler och e-handel i Skandinavien. Din arbetsplats sträcker sig från Ystad i söder till så långt norrut du kan komma i Sverige.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Vi söker dig som vill ansvara för utveckling av vår verksamhet inom affärsområdet Henkel Packaging (Papperslösningar, Flexibel förpackning och Tapes & Etiketter) lim för den svenska marknaden. Du kommer arbeta med nya samt befintliga kunder där du prospekterar, förhandlar och kommer till avslut. Du kommer också arbeta med att identifiera och utveckla projektförsäljningen inom nya segment. Dina samarbetspartners finns inom pappersrelaterad industri som pappersbruk, papperstillverkare, bokbindemedel etc.

Vem är du?

Vi tror att du har ca 5 års försäljningserfarenhet, gärna mot Teknisk industri, och har ett stort driv och intresse av att göra affärer. Du har akademisk utbildning, gärna inom teknik eller ekonomi.

I rollen utgår du från ditt hemmakontor, som vi tror ligger någonstans i södra halvan av Sverige, därför är det viktigt att du är självgående, resultatorienterad och tycker mycket om de dagliga resorna över hela Sverige. Som person är du också lagspelare som alltid ger bästa service och gillar att ta dig an nya utmaningar.

Om verksamheten

Lösningar från Henkel kan återfinnas I många produkter som tillverkas, och som berör vårt liv varje dag: bilar, böcker och tidningar, datorer, flygplan, kylskåp, mobiltelefoner, möbler, textilier, förpackningar och mycket mer.

Inom inom affärsområdet Henkel Packaging arbetar vi med stora varumärkesproducenter och internationella kunder för att utveckla innovativa och hållbara lösningar för livsmedelsförpackningar och konsumentvaror.
http://www.henkel.se

Vi kommer att arbeta med löpande urval och vill gärna ha ditt CV samt ansökan på engelska.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
31 oktober
Sista ansökningsdag
20 november
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
55108

Marie Engdahl

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.