Handläggare

Handläggare till myndighet

Om tjänsten

Vi söker erfarna handläggare till myndighet i Göteborg.
Uppdraget beräknas starta 1/9. Uppdraget är heltid och arbetstiderna är vardagar måndag – fredag 08.00-16.30 med viss möjlighet till distansarbete enligt överenskommelse med uppdragsgivaren. Uppdraget är på fyra månader med goda möjligheter till förlängning.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Arbetsuppgifterna som handläggare består av att utreda om en person uppfyller kraven för utfärdande av taxiförarlegitimation och tillsyn över personer med taxiförarlegitimation. Utredningsarbetet grundar sig på underlag från våra egna system och ifrån andra myndigheter och organisationer. Vid utfärdande av taxiförarlegitimation behöver laglydnad, körkortsinnehav och medicinska krav beaktas. Tillsyn sker genom underlag från polisen, åklagare, domstol och läkaranmälningar.
Arbetsuppgifterna utgör myndighetsutövning och sker utifrån gällande lagstiftning och regelverk. Det krävs därför en hög grad av noggrannhet vid utförandet av arbetet. I arbetet hanteras sekretessbelagda uppgifter vilket ställer höga krav på rätt hantering, objektivitet och rättssäkerhet.

I denna tjänst kan nedan arbetsuppgifter förekomma;
– Självständigt arbete utifrån riktlinjer och praxis
– Utarbeta förslag, exempelvis beslutsunderlag
– Planera och följa upp ärenden
– Utreda, granska och handlägga ärenden, samt fatta beslut i enklare ärenden
– Avrapportera utredningsresultat och ge förslag på beslut
– Analysera och utvärdera arbetsuppgifter och projekt
– Arbete av utredande och/eller samordnande karaktär
– Genomföra och följa upp aktiviteter.

Vem är du?

Vi söker dig med högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom aktuellt område. Du har minst 6 månaders arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Du har goda kunskaper i office. Du kan kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift.

– Högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom aktuellt område
– Minst sex (6) månaders arbetslivserfarenhet från liknande arbete
– Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
– Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
2 juni
Sista ansökningsdag
7 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
68705

Christian Haraldsson