Forskare

F&U exjobbare och arbetssökande? Poolia Life Science hjälper dig!

Letar du efter din första arbetsgivare som ger dig uppmuntrade karriärutveckling, arbetsglädje med stort nätverk och trygg frihet med kollektivavtal? Då är Poolia Life Science kanske rätt arbetsgivare för dig eller någon du känner. Varmt välkommen med din spontanansökan redan idag!

Om tjänsten

Att vara konsult på Poolia Life Science innebär det att du är fastanställd hos oss, men har din arbetsplats ute hos våra kundföretag i långsiktiga konsultuppdrag. Vi söker nu fler juniora talanger för kommande uppdrag, med start i vår/sommar, hos våra globala F&U kunder i Göteborg/Mölndal. För att ha rätt kompetens in i första uppdraget söker vi dig som är nyexaminerad eller snart nyexaminerad med en kandidat- eller masterexamen i bioteknik, kemiteknik, biomedicin, materialteknik eller motsvarande. I vår matchning är din personlighet, dina värderingar och dina ambitioner viktiga för oss tillsammans med en stark drivkraft att samskapa framtidens Life Science.

Kort om vårt konsulterbjudande:
• Kollektivavtal, tjänstepension och rätt ersättning
• Personlig konsultchef med karriärvägledning
• Anställningstrygghet och individuella lönesättningar
• Erfarenhetsutbyte med andra konsulter
• Förmånsportal med starka erbjudanden och bidrag

Om verksamheten

Poolia Life Science är experter på att hitta och matcha kompetens inom Life Science för bolag i tillväxt eller förändring. Det är alltid rätt individer på rätt plats som bygger framgångsrika bolag. Med en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess, ledande digitala verktyg och en unik urvalsfilosofi med stolta värderingar levererar vi alltid vad vi lovar. Vi har specialister på 8 kontor, från Umeå till Malmö, där vi årligen hjälper våra återkommande kunder genom att stärka deras verksamhet med över 1200 rekryterings- och konsultuppdrag. Vi förenar individer och innovationer som gör skillnad.

Behöver du hjälp? Kontakta Jenny, en av våra rekryteringsspecialister i Göteborg.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
13 maj
Sista ansökningsdag
9 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
49931

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.