Forskare

Forskare till globalt bioläkemedelsföretag, Göteborg

Är du redo för en utvecklade och givande karriär på ett forskningsdrivet bioläkemedelsföretag? Har du expertis inom hjärta- och kärlsjukdomar, andningsvägar eller onkologi? Poolia Life Science expanderar 2020 och vi söker nu fler PhD talanger till ett växande forskarteam. Konsultuppdragen är långsiktiga och kommer att starta löpande under året. Tveka inte att kontakta Jenny Lundkvist (jenny.lundkvist@poolia.se) om du är intresserad att veta mer om dina möjligheter. Varmt välkommen med din proaktiva spontanansökan idag!

Om tjänsten

Vi söker nu fler PhD talanger till Poolias forskarteam som är motiverade att påverka och utveckla nya bioläkemedel. Din personlighet, värderingar och ambitioner är viktigast för oss tillsammans med en stark drivkraft att samskapa framtidens hälsa. Vilket uppdrag du matchas in på beror på din kompetensprofil och ditt intresseområde.

Meriterande kompetensprofil:
• Expertis inom hjärta- och kärlsjukdomar, andningsvägar eller onkologi
• Postdocs inom motsvarande forskningsområde(n)
• Industriell arbetslivserfarenhet
• Examinerad civilingenjör, apotekare eller motsvarande
• Erfarenhet från att driva projekt
• Konsultmässig, nyfiken och innovativ

Om verksamheten

Som konsult på Poolia är du vår allra viktigaste tillgång. För oss är det självklart att vi tar vårt arbetsgivaransvar i alla situationer. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med över 30 års erfarenhet att tillsätta kvalificerad kompetens för bolag i tillväxt eller förändring. Denna avgränsning är vår styrka och har gett oss gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden, såsom Life Science där vi själva är specialister. Idag är Poolia ett av de mest omtyckta och välkända varumärkena i branschen.

Varmt välkommen med din proaktiva spontanansökan idag!

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
24 mars
Sista ansökningsdag
24 maj
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
56636

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.