HR

Fordonskund söker HR Integration Specialist

Om tjänsten

People & Culture avdelningen har påbörjat en fantastisk resa och tar steg in i framtiden genom att implementera ett nytt Core HR-system. Transformationsarbetet kommer att fortsätta, och vi behöver förstärka vårt team för integrationsprocesser för att nå våra mål för ett sömlöst, effektivt och hållbart HR-systemlandskap.

Vill du arbeta i en global organisation som brinner för att leverera kundframgång med höga ambitioner, fokus på förändring och med ett stort förtroende för våra medarbetare? Då kan detta vara det perfekta jobbet för dig!

Vi hoppas att du är intresserad av att ansluta till vårt team! På People Services är vi ansvariga för att förse organisationen med effektiva och högkvalitativa tjänster inom HR-området. Vi är ett team med 350 medarbetare i åtta länder. Vi erbjuder också lokalt stöd i Sverige inom områdena Kontaktcenter, People Operations, Compensations & Benefits administration, Lönehantering, Internationell Mobilitet och Rekryteringstjänster.

Vi söker nu att utöka vårt redan fantastiska team genom att rekrytera en HR Integration Specialist till People Services Sweden. Du kommer att vara en del av HR Solutions Team och rapportera till chefen för HR Solution.

Dessa kan bli dina nya kollegor…
People Services är beläget i Göteborg, Sverige. Vi är omkring 70 medarbetare som betjänar organisationen i Sverige med HR-stöd, rekrytering och internationella mobilitetstjänster.

Detta kommer du att spendera mest av din tid med under det kommande året…
– Ta gemensamt ansvar tillsammans med kollegor för att säkerställa processer för både integrationer och affärsvärde i de nya och befintliga end-to-end-lösningarna.
– Underlätta planer och pågående initiativ i implementeringen – vi använder Azure DevOps och Excel som huvudsakliga verktyg.
– Övervaka, konsolidera och rapportera status för pågående förändringsförfrågningar och fel.
– Bygga förtroende och förbättra relationer med intressenter.
– Hitta grundorsaken till problem på end-to-end-nivå.
– Driva kontinuerlig förbättring av end-to-end HR-processer.

Vem är du?

Strukturerad och organiserad, processorienterad, med erfarenhet av att arbeta med lean-metoder och verktyg.
Kundfokuserad med förmåga att bygga relationer och ett proaktivt engagemang med intressenter och slutanvändare.
Starka kommunikationsfärdigheter, inklusive en utmärkt nivå på både muntlig och skriftlig engelska och svenska.
Du kommer att vara en del av ett team där du har möjlighet att utvecklas både professionellt och personligen. Vi strävar efter att aktivt prioritera en hög nivå av mångfald i vår arbetsstyrka, vi är säkra på att det skapar en konkurrensfördel. Det är våra medarbetare som gör skillnaden!

Vi letar efter en profil med utmärkta kunskaper inom systemintegrationer – kunskapen behöver kombineras med erfarenhet av att analysera system, problemlösning och en omfattande förståelse för hur man skriver och tolkar specifikationer för våra olika konfigurationspartners, så att de enkelt kan omvandla våra krav och specifikationer till funktionella integrationer.

Detta vill vi att du tar med dig…
Erfarenhet av att arbeta med systemintegrationer i en internationell miljö.
Kritiskt tänkande, meningsskapande och komplex problemlösning.
Kundvärdestyrt tänkesätt.
IT-kunskaper och intresse är viktiga för att lyckas i denna roll, inklusive PC-färdigheter och Office 365-sviten.

About the organisation

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
8 juli
Sista ansökningsdag
31 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
71888

Nanna McLaughlin