Finanscontroller

Financial Controller till fordonskund!

Just nu söker vi en Finansiell Controller till välkänd fordonskund i Göteborg. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start i slutet av november och sträcker sig till maj 2024. Vi söker dig med tidigare erfarenhet av ekonomiska uppgifter och analys.

Sök tjänsten redan idag då intervjuer sker löpande!

Om tjänsten

Jobbet innebär att du som controller kommer arbeta i nära samarbete med chefsrevisorn för vår kund samt med kollegor i Polen och Indien med ansvar för leverantörsreskontra, kundreskontra och finansiell rapportering. Tillsammans ansvarar ni för att säkra den finansiella rapporteringen för verksamheten och ni ger stöd och utför analys i bokslutsperioden. Du kommer att vara starkt involverad i den årliga årsredovisningsprocessen för verksamheten.

Du arbetar heltid under kontorstider i Lundby i Göteborg.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du är noggrann, samarbetsvillig och ansvarsfull. I övrigt ser vi att du har;

Minst 3-5 års erfarenhet av liknande arbete.
En eftergymnasial utbildning inom företagsekonomi eller motsvarande samt erfarenhet inom redovisningsområdet.
Goda kunskaper i Microsoft Office.
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser det självklart som ett plus om du har erfarenhet av SAP och/ eller Power BI.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
20 september
Sista ansökningsdag
7 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65844

Emilia Malm