Affärsområdeschef

Engagerad Affärschef – Konstruktion & Installation

Är du en modig och engagerad ledare med affärsfokus? Är nätverkande och kunddialog en naturlig del i din vardag? Kan du sätta ihop ett vinnande lag? Då kanske du vill vara med och bygga ett konkurrenskraftigt affärsområde inom Konstruktion & Installation på Tyréns i Göteborg?

På Tyréns arbetar man med samhällsbyggnad med målet att skapa bättre förutsättningar för dagens och framtidens städer. Tyréns skickliga ingenjörer, arkitekter och samhällsplanerare gör skillnad varje dag, inom alla deras områden. Det är en nyfiken och engagerad arbetsplats där innovation och hållbarhet visar vägen. Man tror på sina medarbetare och satsar stort på forskning och utveckling. Nu kan du vara med och påverka morgondagen, utmana status quo, och driva på nya satsningar.

Om tjänsten

Nu vill man fortsätta sin tillväxtresa genom att bygga ett nytt affärsområde i region väst. Konstruktion och Installation är Tyréns största kompetensområden med spets och bredd i Sverige och utomlands. Stora satsningar görs årligen på utvecklingen av verksamheten och man ligger i framkant gällande innovation och digitalisering. Nu är det dags att starta upp affärsområdet i region väst och därför söker vi dig som är redo att axla rollen som affärschef.
Rollen som affärschef för Konstruktion & Installation kommer att ha ett tydligt fokus i att bygga upp ett helt nytt affärsområde från grunden i region väst och utveckla affärer tillsammans med företagets kunder så att Tyréns utökar sitt tjänsteutbud regionalt.
Som Affärschef ingår du i regionledningen och rapporterar direkt till regionchefen. Du kommer även att ha en självklar plats i den nationella affärschefssamordningen för Konstruktion och Installation. Vidare har du fullt budget och resultatansvar för affärsområdet. Genom uppbyggandet av ditt affärsområde kommer du att skapa underordnande avdelningar inom konstruktion och installation där du blir direkt personalansvarig för avdelningscheferna, men även för övriga medarbetare under uppbyggnadsfasen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

– Affärsutveckling
– Måluppfyllnad
– Kompetensförsörjning
– Personal
– Arbetsmiljö
– Kommunikation
– Säkerställa efterlevnad utifrån Tyréns värdegrund, policys, riktlinjer och rutiner

Vem är du?

Detta är en roll för dig med en gedigen bakgrund inom Konstruktion och/eller Installation och som arbetat i ledande positioner med personal, försäljnings och budgetansvar tidigare. Din erfarenhet har du byggt upp inom det privata näringslivet och du har idag ett brett affärsnätverk inom regionen.
I grunden har du en relevant vidareutbildning och ett stort teknik och samhällsbyggnadsintresse, men med åren har ditt marknadsfokus och din entreprenörsanda inriktat dig mot mer ledande och drivande positioner. Du är en person som trivs med att bygga nytt, som vill vara med och skapa förändring och kommunicerar tydligt under genomförandet. Vidare är du en coachande ledare med goda referenser i att skapa högpresterande team genom samspel inom och utom organisationen.

Om verksamheten

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar man hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Tyréns har 2 700 medarbetare och verksamhet i Sverige, Danmark, England, Estland och Litauen.
Tyréns är stiftelseägt och ägandeformen gör det möjligt att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Man drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor. Man är ett värderingsstyrt bolag med en företagskultur grundad i öppenhet, nyfikenhet och samspel. Det är i samspel med varandra Tyréns skapar värde såväl internt, som för sina kunder och sin omvärld.Tyréns är ett tillväxtbolag med hög personalnöjdhet och en bredd av kompetenser som är en efterfrågad samarbetspartner och konsult inom samhällsbyggnad.
Tyréns erbjuder en stimulerande arbetsmiljö i sina lokaler med ett attraktivt läge i centrala Göteborg.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
7 oktober
Sista ansökningsdag
22 november
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
54773

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.