Ingenjör

Energikonsult till Elkraft Sverige

Bli en del av framtidens Elkraft.

Elkraft Sverige AB är ett ledande energibolag på den nordiska marknaden. Vi arbetar med att sänka företagens elkostnader genom rådgivning, leverans och optimering av hela deras energiförbrukning. Nu erbjuder vi dig som vill utvecklas i rollen som försäljningsingenjör möjligheten att växa tillsammans med oss.

Om tjänsten

Som Energikonsult är din primära uppgift att presentera och marknadsföra Elkrafts tekniska tjänster hos Elkraft Sveriges befintliga samt nya kunder. I dina arbetsuppgifter ingår att leverera och presentera tekniska rapporter till kund. I rollen ingår även merförsäljning av Elkraft Sveriges tekniska tjänster samt att vidareutveckla incitamentsavtalen. Energiutredningar ute hos kund kan förekomma.

Här får du chansen till ett omväxlande och utmanande arbete där du bidrar till utvecklingen av Elkraft Sveriges tekniska avdelning. Vi har en obyråkratisk och prestigelös organisation som skapar en familjär och trivsam stämning. Medarbetarna är självgående och kommersiellt drivna samt uppmuntras att ta egna initiativ.

Vem är du?

Vi söker dig som är självgående, social och driven. Som person är du initiativtagande samt har en god social förmåga. Du trivs bra med att göra affärer och triggas av att uppnå dina mål. I ditt arbete är du noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Vi ser gärna att du har förståelse för de olika driftsystem som finns i fastigheter och industrilokaler.

Vi tror att du har en relevant ingenjörsutbildning med inriktning energi/byggnader/industri. Du har en god datorvana samt fördjupade kunskaper i Excel. Praktisk erfarenhet av energieffektivisering i handel-, bygg-, transport, och fastighetssektor är meriterande. Du talar och skriver bra svenska och engelska. Detta är en tillsvidareanställning. Tjänsten är placerad på Elkraft Sveriges kontor i Sävedalen i Göteborg.

Om verksamheten

Elkraft Sverige AB ingår i den norska Elkraft-koncernen. Vi startade verksamheten i Norge år 1992. Etableringen var en konsekvens av en avreglerad energimarknad och de nya affärsmöjligheter detta skapade. Koncernen har sedan dess haft en jämn och stabil tillväxt. Den svenska verksamheten startade 1999. Sedan 2005 är vi etablerade i Danmark och sedan 2011 även i Finland. Koncernens huvudkontor är placerat i Oslo. Elkraft är kundens representant på en komplicerad elmarknad med många aktörer, där vi strävar efter att ge våra kunder en total service. Vi förvaltar kundens behov av elleveranser på ett kostnadseffektivt, professionellt och tryggt sätt. Att vara kund hos Elkraft ska vara enkelt, tryggt och personligt. På sikt ger vi våra kunder både den lägsta energikostnaden och den enklaste administrationen.

Urval sker löpande, så ansök nu.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
22 februari
Sista ansökningsdag
22 mars
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
58839

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.