Ekonomiassistent

Ekonomiassistent till Göteborg Energi!

Nu söker vi en Ekonomiassistent för ett uppdrag hos Göteborg Energi. Har du gymnasieutbildning inom ekonomi och erfarenhet av arbete med kundreskontra? Bär du god förståelse i grundläggande bokföringsprinciper och ekonomiflöden? Då kan det vara just dig vi söker. I detta konsultuppdrag kommer du få möjlighet att arbeta tillsammans med fyra kollegor kring arbetet med kundfordringar och tillsammans bidra till en viktig funktion på företaget. Tilltänkt start för tjänsten är i januari och pågår fram till september. Möjlighet till förlängning finns. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag eftersom vi intervjuar löpande – se därmed till att skicka din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I denna tjänst arbetar du med kundfordringar i två system, SAP och CAB. Till din hjälp har du fyra kollegor som har liknande arbetsuppgifter i ditt team. Du sköter det löpande flödet med kundreskontra och bokför detta. Uppgifterna kan även vara att arbeta med bevakning och kontroll av inbetalningar till koncernen samt tillse att dessa bokförs i rätt kundreskontra. Du bevakar även och kontrollerar kundutbetalningar. Dina arbetstider är 07.45-16.15.

Vem är du?

– 1-2 års erfarenhet av kundreskontra och ha en grundläggande förståelse för bokföring
– Genomförd gymnasieutbildning i ekonomi
– Svenska i tal och skrift
– Vana av att jobba i Office-paketet
– Goda förmågor av att ta initiativ och vara självständig i ditt arbete. Du är också noggrann och sätter dig snabbt in i dina arbetsuppgifter.

Då hanteringen av programvaran för SAP är mer komplex ser vi gärna att du har erfarenhet av detta sedan tidigare, men detta är inget krav för tjänsten.

Om verksamheten

Som konsult på Poolia får du möjligheten att utveckla din kompetens och utöka ditt kontaktnätverk. Vid din sida har du en konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på ditt uppdrag. Vi vill att du ska trivas som konsult på Poolia och självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt friskvårdsbidrag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
12 januari
Sista ansökningsdag
30 januari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
62105