Ekonomiansvarig

Ekonomiansvarig till VGH Sverige AB!

Har du ett sinne för siffror och vill ha en social roll där du får integrera med andra? Då har du hittat rätt! Vi söker nu en ekonomiansvarig till VGH Sverige AB. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start så fort som möjligt och för rätt person är målet en anställning hos kund! Du har möjlighet att arbeta mellan 75-100%.

Sök tjänsten redan idag då intervjuer sker löpande!

Om tjänsten

Du kommer att sitta som ansvarig för ekonomiflöden på de olika bolagen. VGH är en koncern med 5 aktiva bolag med totalt 35 anställda. Du kommer ha en social roll med daglig kontakt med bolagschefer och andra kollegor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är;

• Daglig Kundreskontra
• Fakturering (säkerställa flöden)
• Inbetalningar + inkasso (använder Visma Collector)
• Daglig Leverantörsreskontra
• Säkerställa rätt kontering och flöden
• Utbetalningar
• Bokföring
• Skatt/Moms
• Månadsbokslut

Placering: Vår kund har kontor i Göteborg och Stenungsund så här finns möjligheten att arbeta på någon utav kontoren. VGH förespråkar en flexibel arbetsplats så det finns möjlighet att arbeta delvis på distans.

Vem är du?

Vi är öppna gällande din erfarenhet och uppmuntrar både juniora och seniora ekonomer att söka denna roll men ser helt att du har arbetat med liknande uppgifter sen tidigare. Du är noggrann och har ett engagemang för dina uppgifter samt viljan att lära och utvecklas. Du behärskar svenska i tal och skrift och har erfarenhet av Officepaketet och Excel.

Har du arbetat i Visma Business sen tidigare så ser vi det självklart som ett plus.

Om verksamheten

VGH installerar, konstruerar, optimerar och servar ventilations och VVS anläggningar över nästan hela västra och östra Sverige genom 4 starka bolag. Bolaget grundades 1990 och är en av de större privatägda bolagen inom vår sektor. Visionen är att bli den ledande leverantören inom installationsbranschen. Med ledande avses störst och bäst på energieffektiva optimerade ventilations och VVS anläggningar, och med marknadens bästa bolag.

Moderbolag i koncernen är VGH Sverige AB, med säte i Hisings Backa. Koncernen har 4 dotterbolag, Ventilationsgruppen Service AB, VG El & Styr AB, Labkontroll AB och Calega AB.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
27 juli
Sista ansökningsdag
26 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65284

Emilia Malm

Elsa Jonasson