Ekonomiassistent

Ekonomiadministratör / Ekonomiassistent

Till ett lärosäte centralt i Göteborg söker vi nu en ekonomiadministratör med start omgående fram till årsskiftet. Vi söker dig som har arbetat med kund- och leverantörsfakturor i Agresso och har erfarenhet av arbete inom statlig myndighet. Känner du igen dig?
Varmt välkommen med din ansökan – urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Tjänsten är ett konsultuppdrag och du blir anställd av Poolia.

Om tjänsten

Lärosätet har sitt kontor centralt i Göteborg. Du erbjuds möjlighet att arbeta hemifrån någon dag i veckan efter överenskommelse. Du erbjuds flextid förmiddag och eftermiddag.
Tjänsten är på heltid med start omgående.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som ekonomiadministratör ingår du i institutionens administrativa stöd som arbetar med grundutbildnings- och
forskarutbildningsadministration, ekonomi, kommunikation, HR, internationalisering samt myndighetsadministration. Arbetet sker i nära samarbete med tre ekonomer och en ekonomiadministratör. Ni fem ansvarar tillsammans för institutionens ekonomiarbete.

Arbetet som ekonomiadministratör är varierat och spänner över flera områden. I nuläget innefattar anställningen löpande hantering av leverantörsfakturor, kund- och internfakturering, vissa utredningar och avstämningar av konton, korrigeringar i redovisningen, upprättande av underlag för beslut gällande tillfälliga anställningar samt support till verksamheten i ekonomifrågor.

Vem är du?

• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
• Några års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter
• Erfarenhet av arbete inom statlig myndighet
• Goda kunskaper i Agresso
• Goda kunskaper i Office-paketet
• Flytande svenska i tal och skrift
• Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
15 september
Sista ansökningsdag
9 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65806

Elsa Jonasson