Löneadministration

Ekonomi & löneadministratör Till Neoplan Väst AB

Vill du vara med på vår förändringsresa? Vi söker nu en utvecklingsorienterad ekonomi & löneadministratör.

Tycker du om siffror och ekonomi? Har du erfarenhet av lön och tycker om att jobba med utveckling?
Vill du vara med och driva en ekonomi och löneavdelningen framåt? Då kan du vara den vi söker!

Vi är startgroparna att utveckla och digitalisera ekonomi och lönefunktionen och söker dig som vill vara med på vår resa.

Om tjänsten

Sedvanliga ekonomiuppgifter såsom kund och leverantörsreskontra, bokföring, avstämningar och allehanda administrativa uppgifter. Löneberedning för totalt ca 300 anställda fördelat på 4 bolag både kollektivanställda och tjänstemän.
Utläggshantering, hantering av reseräkningar, bilförmån, lönerevision, semesterårsskifte, myndighetsrapportering, arbetsgivarintyg. Tolkning av kollektivavtal och säkerställande att detsamma efterlevs. Kollektivavtal är Unionen och IF Metall, Motorbranschavtalet.

Vem är du?

Har utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet av ekonomi och lönearbete. Du trivs i en roll där du får ta ett eget ansvar för att driva ditt arbete framåt samtidigt som du har förståelse för verksamhetens roll och mål. Du tycker om att arbeta mot deadlines och förstår att yrket har toppar och dalar. Rollen är varierande och bred och vi söker därför dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har med fördel erfarenhet av hela löneprocessen, starkt meriterande om du arbetat i Agda PS.

Vidare tror vi att du är kommunikativ och har en förmåga att se människors och verksamhetens behov, samt lätt att prioritera om och växla fokus. Viktigt för rollen är att du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp och att du har ett intresse i att jobba med förbättringar. Sist men inte minst tror vi att du som söker är lösningsfokuserad, flexibel och har ett positivt förhållningssätt.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Elizabeth Darevik på elizabeth.darevik@poolia.se. Ansökan sker via http://www.poolia.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten

Svenska Neoplan AB är officiell importör för MAN Truck & Bus AGs buss och lastbilsprogram i Sverige vilket innefattar varumärkena Neoplan och MAN. Bolagens verksamhet innefattar försäljning av nya och begagnade bussar och lastbilar samt reservdelar på den svenska marknaden. Bolagen driver även ett flertal verkstäder runt om i Sverige som står för service och reparationer.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
22 augusti
Sista ansökningsdag
25 september
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65501

Elizabeth Darevik