Teknisk säljare

Driven säljare till PTV Nordics AB i Göteborg!

Har du erfarenhet av försäljning och är redo för din nästa spännande utmaning? Vill du arbeta på ett företag i framkant och utvecklas inom ett attraktivt område med senaste tekniken inom transportplanering? Då ska du fortsätta läsa! Just nu söker vi en säljare till PTV Nordics AB i Göteborg. Tjänsten är en direktrekrytering med start enligt överenskommelse. Sök rollen redan idag då intervjuer sker löpande.

PTV Nordics AB är en leverantör av digitala lösningar för ruttplanering för transporter av gods och människor. PTV Nordics är en del av PTV Group och riktar sig mot den nordiska marknaden. Verksamhetens kunder är transportföretag, men kommer också från branscher som normalt inte förknippas med logistik, t.ex. hemtjänst och resande servicetekniker. Genom smartare planeringssystem utför de samma uppdrag på kortare tid, med kortare totala körsträckor och ibland även med färre bilar. Deras lösningar leder till kostnadsbesparingar och är dessutom bättre för miljön.

Om tjänsten

För att bredda och utöka vår position på den nordiska marknaden söker vi en säljare. Du kommer att arbeta i en öppen miljö där du har stora möjligheter att vara med och påverka i en organisation som uppmuntrar egna idéer och initiativ. Du blir en del i ett mindre, dynamiskt men framför allt roligt team som präglas av lagkänsla. Ditt fokus kommer att vara prospektering och nyförsäljning till kunder men även hantering av redan existerande kunder. Du kommer att arbeta på kontoret i Göteborg, men tjänsten innebär även en del resor i Norden. Du erbjuds ett stimulerande arbete med bra villkor och stor möjlighet till kompetensutveckling samt möjligheten att bygga starka relationer med dina kunder. För att lyckas i rollen kommer du få en gedigen introduktion och utbildning vid starten av din nya anställning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:

– Bearbeta nya och befintliga kunder för att etablera och utveckla försäljningen av våra lösningar
– Kundansvar
– Avtalsförhandlingar och offerthantering
– Kundbesök
– Marknadsföring

Tjänsten är på heltid och du arbetar kontorstider.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och söker dig som stimuleras av försäljning och kundkontakter. Du är nyfiken på teknik och har ett intresse för att utvecklas, utmanas och lära dig mer. Du drivs av resultat och arbetar ihärdigt för att nå dina mål. Som person är du kommunikativ och effektiv med en tydlig struktur i ditt arbete. I övrigt ser vi att du har;

– En eftergymnasial utbildning inom teknik, logistik, IT eller marknadsföring.
– Tidigare erfarenhet av försäljning, exempelvis B2B, telefonförsäljning eller service med inslag av försäljning.
– Goda kunskaper inom IT/data främst Officepaketet och Excel.
– Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
– Körkort B är ett krav

Vi finner det meriterande om du har erfarenhet av logistik och/eller marknadsföring samt erfarenhet av kundmöten och avtalsförhandlingar. Om du förutom svenska behärskar ytterligare ett av de nordiska språken ser vi det självklart som ett plus.

Om verksamheten

PTV Nordics AB erbjuder sig som anställd;

– Du blir del av ett kompetent team som präglas av samarbete och lagkänsla.
– Möjlighet att bygga upp special kompetens inom logistik och digitalisering genom utbildning och våra säljare.
– Du får vara med och påverka med lösningar som bidrar till klimatet och samhället.
– Du kommer få ta del av en het bransch och hantera smarta och effektiva lösningar för våra kunder.
– Arbeta i ett ekonomiskt hälsosamt företag med goda framtidsutsikter.

Låter detta som någonting för dig? Om ja, sök rollen redan idag så hör vi av oss så snabbt som möjligt!

Rekryteringsprocessen hanteras av Poolia och alla frågor rörande tjänsten hanteras av Poolia. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
11 januari
Sista ansökningsdag
7 februari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
62650