Tekniskt säljstöd

Driven Mötesbokare till Acoem!

Är du en driven och morgonpigg person som trivs med arbeta självständigt? Har du telefonvana och vill jobba i ett företag i framkant? Då kan detta vara någonting för dig!

Just nu söker vi en Mötesbokare till Acoem. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och sträcker sig 6 månader fram. För rätt person finns möjlighet till fast anställning hos kund.

Sök rollen redan idag då intervjuer sker löpande!

Om tjänsten

Som Mötesbokare hos oss arbetar du med att boka möten åt dina kollegor på Acoem. Du skapar goda kundrelationer som i sin tur lägger grunden för företagets framtida affärsmöjligheter och kundsamarbeten. I din roll som mötesbokare kommer du att boka möten över telefon och där din morgon går åt att ringa både kalla och varma samtal till olika typer av beslutsfattare, inom industribranschen, där du bokar möten, bokar demos för kundens produkter och följer upp offerter. Den övriga tiden på dagen spenderar du med att hjälpa till med att ta fram broschyrer, skriva offerter och hjälpa till vid mässor. Vid start kommer du får en gedigen upplärning i Acoems produkter.

Du utgår från de fantstiska kontoret på Östergårdsgatan 9 i Mölndal och dina arbetstider är 07-16:00.

Vem är du?

Har du erfarenhet av försäljning och kundtjänst sen tidigare är det toppen men främst värdesätter vi att du är social, har ett naturligt driv och orädd av att ha telefon som främsta verktyg. Du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ i din mötesbokningen. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift då du kommer prata med både svenska och utländska kunder. Vi ser att du har goda datorkunskaper och du har inga problem att navigera dig i olika system. Vidare har du ett teknisk intresse och vill engagera och lära dig om Acoems produkter.

Acoem arbetar i Salesforce så vi finner det meriterande om du har arbetat i systemet tidigare.

Om verksamheten

Ända sedan starten 1984 har ACOEM AB (tidigare Fixturlaser AB) hjälpt företag världen över att uppnå en mer lönsam och hållbar produktion. Den position som vi har i dag har vi nått genom att våga tänka utanför normen och välja egna, något okonventionella vägar. Vi har haft modet att begå misstag och ta ut nya kompassriktningar. Beslutsamhet, ambition och kompetens har gjort oss till en global aktör och ledare inom innovativ och användarvänlig axeluppriktning.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
8 april
Sista ansökningsdag
25 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71070

Emilia Malm