Kundtjänst

Customer Support Specialist till spännande fordonskund i Göteborg!

Har du starka administrativa färdigheter och gärna tidigare erfarenhet inom Customer Support? Till vår globala fordonskund i Göteborg söker vi just nu en Customer Support Specialist för längre konsultuppdrag! Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå till årsskiftet. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Customer Support Specialist kommer du ge support till kunder (mest inom B2B) gällande nästan alla möjliga frågor, som exempelvis rör:
• Produkter
• Leveranser
• Priser
• Webshop-funktionalitet etc.

Vidare kommer dina ansvarsområden bland annat innefatta att:
• Hantera fordringar och avkastning
• Registrera manuella order
• Stödja verksamheten inför diverse evenemang såsom mässor, utställningar etc.

Vem är du?

För att kvalificera dig till rollen som Customer Support Specialist söker vi dig med utbildning inom försäljning eller handelsadministration och/eller några års erfarenhet inom kundsupport alternativt lagerhantering. Du har flytande kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift och övriga språk, gärna franska eller spanska, är meriterande. Vidare bör du ha mycket starka administrativa färdigheter, ett strukturerat sätt att arbeta på, hög energinivå och vara relationsskapande. Tidigare erfarenhet av att arbeta med biljettbaserat CRM-system är meriterande för rollen.

Om företaget

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
12 mars
Sista ansökningsdag
23 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
52997

Viktoria Timbäck

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.