Controller

Controller till Havs- och vattenmyndigheten i Göteborg!

Har du erfarenhet av verksamhetsplanering, processledning och genomförande av ekonomiska utredningar? Då vi på Poolia en unik möjlighet för dig! Just nu söker vi en Controller till Havs- och vattenmyndigheten i Göteborg. Myndigheten sitter i moderna lokaler, centralt i Göteborg med goda kommunikationsmöjligheter. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start så fort som möjligt och sträcker sig till årsskiftet 2022. Sök tjänsten redan idag då platsen kan komma att fyllas innan sista ansökningsdagen!

Om tjänsten

Vår kund söker en controller, med erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete till administrativa avdelningen för kvalificerat arbete med utveckling av budgetprocess, verksamhetsplaneringssystem och analyser. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att vara:

Arbetet med verksamhetsplanering och kvartalsuppföljning.
Utveckla myndighetens budgetprocess samt visualisera och processkartlägga budgetprocessen tillsammans med kollegor på ekonomienheten.
Utveckla myndighetetens verksamhetsplaneringsstöd tillsammans med medarbetare och chefer på myndigheten.
Arbeta med budgetunderlaget till regeringskansliet.
Arbete med att hålla samman arbetet med myndighetens årsredovisning.
Arbeta gentemot chefer och medarbetare med utveckling av dessa områden (förändringsledning).

Uppdraget är på heltid och du arbetar kontorstider.

Vem är du?

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst tre års arbetslivserfarenhet som controller. Du har goda kunskaper i ekonomisystem (exempelvis Hypergene, U4 Agresso eller Visma m.fl.). Vi ser att du har erfarenhet av verksamhetsplanering, processledning, genomförande av ekonomiska utredningar och ekonomiska resultat. Du bör ha lett arbete gentemot medarbetare och chefer inom verksamhetsprocesser och gjort uppföljningar och analyser samt analys av verksamhetsinformation och sammanställning av rapporter. Du bör även ha arbetat med framtagning av prognoser kopplade till verksamheten och tagit fram riktlinjer för budgetarbete. Du kan kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

Om verksamheten

Som konsult får du möjligheten att utveckla din kompetens och utöka ditt kontaktnätverk. Vid din sida har du en konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på ditt uppdrag. Vi vill att du ska trivas som konsult på Poolia och självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Friskvårdbidrag och benefitpaket är självklara förmåner!

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
4 maj
Sista ansökningsdag
12 maj
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
59656

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.