Affärsområdeschef

Business Unit Manager till Poolia

Är du en engagerad ledare som inspirerar och utmanar? Drivs du av affärer, kundrelationer och tillväxt? Då kan detta vara jobbet för dig!

Nu söker vi en Business Unit Manager till Poolia Göteborg. Här erbjuds du en miljö som präglat av entreprenörskap i en etablerad organisation med starkt varumärke. Ditt fokus blir att förstärka bolagets position på marknaden och säkerställa en tillväxt som är lönsam. Du får möjlighet att arbeta i en affärsnära roll tillsammans med engagerade medarbetare på en trevlig arbetsplats i Gårda, Göteborg. Tjänsten är på heltid med startdatum enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som Business Unit Manager ansvarar du för affärsområdets försäljning, budget och personal. Ditt arbete följer Poolias processer och sker i enighet med affärsplan, värderingar och vision. Med ett engagerat ledarskap skapar du de bästa förutsättningarna för medarbetarna på kontoret att trivas tillsammans och lyckas i sitt arbete med kunder, kandidater, affärer och med att skapa tillväxt. Du coachar, leder och fördelar arbetet. I din roll möjliggör du att det planerande genomförs, du kommunicerar mål och förväntningar både på grupp- och individnivå. Genom att vara lyhörd, nyfiken och jobba med omvärldsbevakning så identifiera du nya kund- och affärsmöjligheter där du etablerar och utvecklar samarbeten. Självklart driver du ett eget försäljningsarbete och är delaktig i upphandlingar. Teamet som du leder består idag av fyra personer med roller som rekryteringskonsult, konsultchef och rekryterare. Du kommer att rapportera till Business Area Manager vilken ingår i Poolia Sveriges ledningsgrupp.

Det här är tjänsten för dig som har ett stark målfokus och som gillar att göra skillnad tillsammans med andra. Våra ledstjärnor vi lever efter varje dag är Passion & Execution – put your heart in it, and make it happen!

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet av försäljning och ledarskap, gärna inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Ditt ledarskap är involverande och inkluderande ett tydligt målfokus där du mår bra av att se andra lyckas och utvecklas. Du har förmåga att bygga relationer som leder till lyckade affärer och du föregår med gott exempel såväl i affärsdrivet som i ditt strukturerade arbetssätt. För att trivas hos oss ska du tycka om den mindre verksamheten med det personliga bemötandet och samtidigt uppskatta att tillhöra en koncern med utvecklad infrastruktur och en god organisation som är ISO- och miljöcertifierad. Du har givetvis en god datavana och kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser det som en stor fördel om du redan idag har ett etablerat kontaktnät i Göteborg med omnejd.

Är du precis som vi är övertygade om att framgångsrika företag byggs av människor som arbetar där, inte på grund av vad de kan, utan på vad de kan åstadkomma? Vill du dessutom kliva in i en roll där mycket finns på plats men också fortsatt mycket att göra? Då är du rätt individ för oss och vi rätt bolag för dig.

Om verksamheten

Poolia är experter på kompetens. Vi matchar rätt person med rätt jobb. Vi har över 30 års erfarenhet inom olika delar av näringslivet. Det gör att vi har insikter om vad företag behöver och vad individer drömmer om. Vi vet vad som krävs för att framtidssäkra både företags affärsmål och personlig karriär. Vi bidrar till våra kunders framgång genom engagerad och kvalificerad kompetens. Vår strategi bygger på en hög grad av decentraliserat entreprenörskap, en stark säljkultur med höga ambitioner, att ständigt attrahera de bästa talangerna och att skapa specialiserade tjänster. Utöver det har vi roligt på jobbet tillsammans med fantastiska kollegor. Att fira goda resultat och framgångar är för oss en självklarhet, men vi stöttar även varandra tveklöst om vi står inför motgångar. Våra ledstjärnor vi lever efter varje dag är Passion & Execution – put your heart in it, and make it happen! Läs gärna mer här http://www.poolia.se

PION Group är en företagsgrupp som arbetar för att maximera människors och företags förmåga att prestera på högsta nivå genom kompetens, teknik och strategi. PION Group finns i Sverige, Norge och Finland och representerar företag som arbetar med Consulting inom bland annat IT, Tech och Strategy samt Interim Management, Executive Search, HR-Tech och även rekrytering och bemanning. PION Groups verksamhet bedrivs under varumärkena QRIOS, Poolia, Uniflex, Workspace Recruit, Whippy, Dreamwork, Lisberg Executive Koncernens moderbolag PION Group AB är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap. Läs gärna mer här http://www.piongroup.se

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
8 juli
Sista ansökningsdag
25 juli
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71885