Controller

Business Data Analyst/Controller till fordonskund!

Har du erfarenhet av att arbeta som Controller och söker efter en ny utmaning? Då har du hittat rätt. Vi söker en Business Data Analyst/Controller till vår välkända fordonskund placerad i Arendal. Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med start omgående. Sök rollen redan idag då intervjuer sker löpande!

Om tjänsten

En transformation pågår inom hos vår kund som siktar på en digitaliserad leveranskedja. Detta kommer att omfatta nya system, nya roller och nya arbetssätt. Du kommer att ingå i ett Cost Control-team i förändring med uppdraget att stödja kundens operativa kollegor med en stabil ekonomisk struktur i denna transformationsresa. Cost Controlling-teamet utför kostnadskontroll genom AR- och AP-uppföljning och efterlevnad. Du ansvarar för allt manuellt skapande av inköpsorder och försäljningsorder, samt avvikelsebegränsning för transportmaterial.

Du kommer att arbeta i ett europeiskt och globalt supply chain kontext som ger en intressant mångfald både inom människor och ansvarsområden. Teamet kontrollerar alla fraktkostnader inom bolaget för de europeiska flödena och utomeuropeiska flöden från Europa. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor inom Transport Operation Europe men i hög grad även med kollegor i andra delar av bolaget. Det finns gott om möjligheter att bygga ett starkt nätverk.

Vem är du?

Vi söker dig med en positiv inställning och analytiska färdigheter. Du är en problemlösare och är nyfiken på nya uppgifter och förbättringar. Du gillar att arbeta i team och är en lagspelare av högsta rang. I övrigt ser vi att du:

Har erfarenhet av en liknande roll inom Supply Chain, logistik eller som Controller/Data Analyst.
Mycket goda datorkunskaper inom MS Office och Excel.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Har du erfarenhet av Qlick och/eller Power BI/BW ser vi detta självklart som en plus.

Om verksamheten

Vi kan lova dig några riktigt spännande utmaningar i denna tjänst. Du kommer att vara med och ta Cost Controlling till nästa nivå i digitaliseringsresan. Eftersom du kommer att vara en nyckelspelare i teamet lyser din passion för innovation och förändring igenom. Vi tror att det bara är tillsammans vi kan skapa bra affärer, och det är bara tillsammans vi kommer att göra den här världen till en bättre plats. Om du har stor förmåga att involvera och motivera dig själv och kollegorna runt dig, då är vi säkra på att du skulle vara en stor tillgång för vår kunds team.

Poolia tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
13 juni
Sista ansökningsdag
8 juli
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
64880

Emilia Malm