Business Controller

Business Analyst och Translator till ICA Reklam

Om tjänsten

Business analyst och translator med strategiskt affärssinne till ICA Reklam. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start 15 augusti och uppdraget sträcker sig 1 år fram. Du kommer vara placerad i Kungälv.

Nu söker vi en erfaren business analyst och translator för ett vikariat. Rollen kräver ett strategiskt tänkande med god förmåga att snabbt komma till lösning och själv kunna stå för genomförandet. Viktigt i rollen är att proaktivt kunna fånga upp behov och förstå organisationens utmaningar, t.ex. vid styrning av affärer, team och lönsamheten. För att sedan ta fram lösningar för hur analys kan användas på bästa sätt för att styra verksamheten och proaktivt arbeta med att förbättra analysmetoder och analysverktyg.

Bidra till att verksamheten går mot datadrivna arbetssätt och visualisering. Vilket innebär mycket förändrings- och förbättringsarbete och beslutsstöd för ledningsgrupp.

Vem är du?

Vi ser att du har god analytisk förmåga där du kan se sammanhang och se konsekvenser av olika åtgärder. Du är kommunikativ på ett tydligt och pedagogiskt sätt samt har god samarbetsförmåga. Rollen kräver att du har hög integritet där du vågar utmana rådande strukturer. Vi ser att behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Skall krav:
• God affärsförståelse och erfarenhet av vad som driver affärsnytta.
• Analytisk och strategisk i tankesätt med förmåga att översätta till ett genomförande.
• Hög systemförståelse och förmåga att själv skapa analyser och rapporter.
• Goda kunskaper i Officepaketet, varav mycket goda kunskaper i Excel.
• Mycket goda kunskaper i Tableau.

Meriterande kompetens:
• Erfarenhet av att driva och utveckla projekt och processer.
• Ledarskapserfarenhet.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
2 juni
Sista ansökningsdag
16 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
68680

Emilia Malm