Apotekare

Apotekare till kommande uppdrag

Till vår konsultverksamhet på Poolia Life Science söker vi nu nyfikna och drivna Apotekare. Är du på jakt efter en ny utmaning och vill utforska läkemedelsindustrin ytterligare? Kanske är du motiverad att arbeta laborativt inom produktion och utveckling på ett forskningsdrivet bolag? Då kan ett projekt hos vår globala kund inom bioläkemedel vara något för dig. Konsultuppdragen är långsiktiga och kommer starta löpande under våren. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som konsult får du möjlighet att inkluderas i spännande och innovativa projekt med ett gemensamt fokus – att utveckla läkemedelsindustrin. Våra kunder är verksamma inom olika terapiområden och driver projekt från idé till färdig slutprodukt. Det kan röra sig om allt från prekliniska och kliniska studier, till projekt inom produktutveckling och förändring av produktionstekniker.

Vem är du?

Vi tror att du har:
– MSc inom Pharma, Livsmedelsteknik, Kemiteknik, Fysik eller Apotekarexamen
– Erfarenhet av administration och dokumentation
– Kunskap i Svenska och Engelska
– Meriterande är erfarenhet från digitala apotek, sjukhusapotek och arbetslivserfarenhet som innefattar läkemedelsansvar (LMA) och/eller lageransvar.

Som person är du:
– Driven, innovativ, självgående och initiativtagande
– En god teamplayer med kommunikativ framtoning
– Analytisk, flexibel och resultatorienterad
– Organiserad, planerad och bra på time management

Om verksamheten

Liksom du är vi på Poolia specialister inom life science, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Vi har erfarenhet av tillsättningar till både privat och offentlig sektor.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
25 mars
Sista ansökningsdag
25 maj
Omfattning
Projektanställning
Referensnummer
56640

Alma Backendal

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.