Kemist

Analytiska kemister för kommande uppdrag inom läkemedelsindustrin!

Söker du en arbetsgivare som ger dig uppmuntrade karriärutveckling, arbetsglädje med stort nätverk och trygg frihet med kollektivavtal? Är du redo för en utvecklande karriär inom ditt intresseområde Life Science? Då är Poolia Life Science rätt arbetsgivare för dig eller någon du känner. Varmt välkommen med din spontanansökan redan idag!

Om tjänsten

Vi söker nu löpande Life Science konsulter för kommande uppdrag läkemedelsindustrin. Uppdragen kommer starta löpande under året med varierad längd och krav på utbildningsnivå/arbetslivserfarenhet. Din personlighet, värderingar och ambitioner är viktigast för oss tillsammans med en stark drivkraft att samskapa framtidens hälsa.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer att arbeta laborativt och till viss del administrativt med att kvalitetssäkra eller produktutveckla läkemedel eller biomaterial för sjukvården, kliniska studier eller biotech-/ medtechbolag i någon av följande roller:

Formulerare

Biokemist

Analytisk kemist

Materialkemist

Läkemedelskemist

Bioteknolog

Laboratorieingenjör

Laboratorietekniker
Produktutvecklare

Projektledare

Vem är du?

Vi söker dig med en universitetsutbildning inom Analytisk Kemi, Biokemi, Kemiingenjör Bioteknik eller motsvarande. Från dina tidigare arbetslivserfarenheter har du arbetat hands-on med LS-MS, UPLC, XRF, DCS, SEM, TEM, Partikelstorleksmätningar, Röntgenkristallografi eller motsvarande.

Som person är du engagerad, innovationsdriven, resultatinriktad, flexibel, strukturerad, noggrann och kommunikativ.

Om verksamheten

Som konsult på Poolia är du vår allra viktigaste tillgång. För oss är det självklart att vi tar vårt arbetsgivaransvar i alla situationer. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med över 30 års erfarenhet att tillsätta kvalificerad kompetens för bolag i tillväxt eller förändring. Denna avgränsning är vår styrka och har gett oss gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden, såsom Life Science där vi själva är specialister. Idag är Poolia ett av de mest omtyckta och välkända varumärkena i branschen.

Varmt välkommen med din proaktiva spontanansökan idag!

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
11 juni
Sista ansökningsdag
1 september
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
57078

Emilia Malm

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.