Administratör

Administratör/Kontorskoordinator till Gicon på 50%

Om tjänsten

Nu söker vi en Administratör till Gicon i Göteborg som är ett snabbt växande teknikkonsultbolag inom byggsektorn med placering centralt i Gårda. Tjänsten är på 50% där du har möjlighet att välja om du vill jobba heldagar eller halvdagar. Tjänsten är långsiktig och kan leda till anställning på plats hos Gicon. Låter detta intressant så ska du läsa vidare.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I dina uppifter ingår bland annat:

– Fakturering
– Ekonomiuppföljning
– Projektadninistration
– Ta hand om kontoret
– Ordna luncher
– Inköp av kontorsmaterial
– Beställning av ID 06 kort, hyrbilar och resor.

Vem är du?

Vi tror att du är en social och framåt person med erfarenhet inom administration eller som kontorskordinator, du är nogrann och tycker att det är kul med service, är prestigelös och ser vad som behöver göras.

Förutom det tror vi att du har:
– Erfarenhet inom systemen Milltime och Fortnox
– Kunskaper i Microsoft Office
– Svenska och engelska i tal och skrift
– Meriterande om du har erfarenhet ifrån byggsektorn

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
18 september
Sista ansökningsdag
6 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
69535

Christian Haraldsson