Assistent

Administratör inom säkerhet till Vattenfall

Vi letar efter en Administratör som kommer att jobba med Vattenfalls säkerhetsprövningar. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid via Poolia Väst och ett första avtal för konsulten som vi söker kommer att skrivas fram till årsskiftet. Därefter finns det eventuellt möjligheter till förlängning. Förhoppningsvis kan du börja omgående efter att du själv har genomgått en säkerhetsprövning. Vi letar efter dig som har några års erfarenhet av administrativt arbete och som är ansvarsfull och pålitlig. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Säkerhetsfunktionen hos Vattenfall Eldistribution AB stödjer verksamheten strategiskt och operativt i säkerhetsfrågor. Teamet består av 10 personer inklusive chef. 5 personer stöttar verksamheten med säkerhetsskyddsfrågor och framförallt då det gäller säkerhetsskyddade upphandlingar (SUA). Som Administratör kommer du att:
• Ansvara för att registrera säkerhetsprövningar på personal inom entreprenadupphandlingar.
• Initiera säkerhetsprövningar, följa upp, samt lämna över till projektledare/chef då prövningen är slutförd.
• Säkerställa att registrerade säkerhetsprövningar är korrekta i det IT system som används på Vattenfall.

I uppdraget ingår ej att genomföra säkerhetsprövningen utan att säkerställa att blanketter inkommer för den som ska prövas, samt att information registreras i det IT system som används för säkerhetsprövningar.

Vem är du?

Vi letar efter dig som har:
• Några års erfarenhet av administrativa uppdrag.
• Har som lägst en gymnasieutbildning
• Erfarenhet av att arbeta i Microsoft Office miljö

Det är meriterande om du har viss kunskap om säkerhetsskydd och säkerhet (IT säkerhet, Informationssäkerhet).

Som person behöver du vara:
• Kommunikativ
• Servicemedveten
• Noggrann

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
30 augusti
Sista ansökningsdag
28 september
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65609

Johanna Tovesson

Elsa Jonasson