Inköpare

Adaptation Buyer till välkänd fordonskund i Göteborg!

Tycker du om att arbeta i en utmanande miljö med högt kundfokus? Vill du driva förändringar och ta med innovationer i en mångkulturell miljö? Arbetar du för kontinuerliga förbättringar och trivs med att arbeta i ett team? Är du proaktiv, serviceinriktad och målorienterad? I så fall borde du ansöka idag! Vi söker just nu en Adaptation Buyer till teamet Uptime & Adaptation (U&A) hos vår fordonskund i Göteborg för att driva Adaptation parts-projekt! Uppdraget förväntas starta i april för att pågå till början av oktober. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen kommer du vara en del av EMEA-teamet och dagligen arbeta i ett dynamiskt och integrerat europeiskt team i Göteborg och Lyon, samt bli en nyckelaktör i teamet Uptime, Adaptation & Synergies. Du kommer leda inköpsverksamheten inom din räckvidd med alla interna och externa intressenter för att säkerställa kundnöjdheten. Det innebär att du kommer säkra leverans av de projekt du leder utifrån mer utmanande planering än ett vanligt produktionsfordonsprojekt, genom att söka efter de bästa leverantörerna samt ta fram kreativa och innovativa lösningar. Du kommer även leda förhandlingar, säkerställa bästa QDCF-TSR-prestanda samt utföra inköpsaktiviteter relaterade till beställning, logistik och finansiella flöden till leverantörerna. Ditt arbete kommer påverka företagets kundnöjdhet direkt eftersom du, genom en del av din räckvidd, kommer att få chansen att arbeta med flag-products relaterade till vissa fordon.

Vem är du?

För att kvalificera dig till rollen som Adaptation Buyer söker vi dig med:
• Magisterexamen i Purchasing & Supply Chain Management, företagsekonomi, industriell teknik eller annat relaterat område
• 4 års erfarenhet av inköp – inom bilindustrin är meriterande
• Erfarenhet av projekt- och inköpshantering
• Effektiv kommunikationsförmåga på engelska, både skriftlig och muntligt
• Starka analytiska färdigheter ·
• Uthållighet, energi och en drivkraft för att förbättra
• Omfattande erfarenhet att förhandla och interagera med leverantörer
• Villighet att resa i tjänsten beroende på pågående aktiviteter.

Om företaget

Inom sälj och marknad finns många kreativa möjligheter. Med en bredd från marknadschef och säljare till inköpare, informatörer och webbredaktörer har vi tjänster och uppdrag som kan intressera dig. Som konsult får du möjligheten att testa olika yrken och få en bred erfarenhet längs vägen fram till ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
11 mars
Sista ansökningsdag
23 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
52977

Viktoria Timbäck

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.