Teknisk Support

IT-Support till Axelent i Hillerstorp

Är du serviceinriktad, nyfiken och har ett starkt intresse för IT och teknik? Har du tidigare erfarenhet av IT-support?
Till Axelent i Hillerstorp söker vi dig som vill arbeta med IT-support i en global koncern med stark tillväxt. Rollen passar dig som både vill utveckla och utvecklas.
Här blir du en del av en familjär företagskultur där samhörighet och delaktighet värderas högt. Tjänsten är på konsultbasis under 6 månader, med goda möjligheter till fast anställning för rätt person.

Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som IT-support arbetar du dagligen med många olika kontaktytor inom företagets globala organisation. Med en positiv och kundorienterad attityd hanterar du de IT-problem som uppstår i det dagliga arbetet. Du arbetar on-site, vilket innebär att du är på plats och hjälper användare med tekniska och IT-relaterade frågor. Ärenden kommer in via telefon och e-post, och antalet ärenden kan variera stort från dag till dag. Arbetet innebär support både i Windowsmiljöer och i företagets övriga system, inklusive ERP-system.

Dina primära arbetsuppgifter:
– Hantera och prioritera inkommande supportärenden
– Felsöka och lösa problem i hårdvara, mjukvara, nätverk och övriga system
– Assistera, instruera och vägleda användare i tekniska frågor
– Installera och konfigurera datorer, programvara, nätverk och övriga komponenter
– Utföra underhåll och uppdateringar av system, programvara och operativsystem

Vem är du?

För oss är det viktigt att hitta rätt person, och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du förstår vikten av att upprätthålla hög service gentemot organisationen och drivs av att lösa problem. Du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö med snabba förändringar och mycket aktivitet på kort tid, samtidigt som du behåller ett gott humör under stressade situationer.

Du är ödmjuk, strukturerad och öppen för nya lösningar. Med ett starkt driv, en vilja att lära och en positiv attityd och serviceanda, blir du en självklar medlem i ett engagerat IT-team. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en liknande roll och nu vill ta nästa steg i din karriär och utvecklas vidare. Du behärskar engelska såväl som svenska i både skrift och tal, och innehar B-körkort. Det är meriterande om du har relevant utbildning inom IT och erfarenhet av support i ERP-system.

Om verksamheten

Om Axelent
Axelent Group består av de fem företagen Axelent AB, Axelent Engineering, Axelent Solutions, Axelent Safe-X och Axelent Wire Tray AB. Gemensamt för bolagen är visionen om att göra industrin konkurrenskraftig, säker och lönsam genom automatisering, säkra lösningar, effektiva rutiner, funktion och kompetens. Axelent Group har cirka 350 anställda och majoriteten av de anställda finns på huvudkontoret.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Gnosjö
Publicerad
7 juli
Sista ansökningsdag
6 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
71876

Alexandra Lantto

Julia Enhult