Revisorassistent

Revisorsassistent/redovisningskonsult till Ekonomibolaget

Är du redovisningsekonom med erfarenhet eller intresse av revision? Vill du bli en del av ett prestigelöst team som präglas av delaktighet, glädje och engagemang? Då kan du vara Ekonomibolagets nästa Revisorsassistent/Redovisningskonsult.

Här får du stora möjligheter att utvecklas och bredda dina kunskaper inom både revision och redovisning. För rätt person kommer det att innebära en möjlighet att bli auktoriserad revisor.

Du kommer att anställas direkt av Ekonomibolaget, men vi på Poolia har fått möjlighet att hjälpa dem i denna process.
Urval sker löpande varför vi gärna vill att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.?

Om tjänsten

Du kommer att arbeta främst med redovisning och revision, då du både stöttar revisorerna i deras arbete samt ansvarar för egna kunder som redovisningskonsult. Här tror man på frihet under ansvar och du kommer att arbeta väldigt självständigt redan från start. Du har flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån eller ute hos kund.

Du blir en del av ett team av 2 revisorer och 4 redovisningskonsulter.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I denna roll kommer du att arbeta med revision av små- och medelstora bolag tillsammans med påskrivande revisorer. Du kommer även att upprätta bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer. Arbetet kommer att ske i nära samarbete med revisorerna och auktoriserade redovisningskonsulter. I rollen kommer du ha löpande kontakt med byråns kunder vilket ställer höga krav på social kompetens och servicekänsla.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara följande:
• Löpande bokföring
• Bokslut
• Bolagsdeklarationer
• Löner
• Revision (stötta de auktoriserade revisorerna)
• Rådgivning inom ekonomi, skatt och redovisning beroende på kunskapsnivå

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du ha en hög social kompetens. Du förväntas ha en mycket god känsla för kundservice och ett professionellt bemötande. Arbetet utförs under eget ansvar men med stöd av teamet, därför är det viktigt att du står för laganda, är lyhörd, kommunikativ och flexibel.
Du har framför allt erfarenhet av redovisning men har gärna också arbetat med revision och är generellt införstådd i vad det innebär. Möjligen arbetar du idag som revisorsassistent eller redovisningskonsult och funderar på att byta miljö.

Din kompetens:
• Behärskar K2 regelverket.
• Erfarenhet av självständigt arbete med redovisning.
• Kan upprätta bolagsdeklarationer
• Behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.

Om verksamheten

Ekonomibolaget är en trygg arbetsgivare där du blir en del av en familjär atmosfär. Kollegorna har en daglig kontakt med varandra och delar regelbundet med sig av sitt arbete för att kunna bolla tankar och idéer med varandra. I dagsläget är det ungefär 300 nöjda kunder som använder sig av oss.

När man är en del av teamet på Ekonomibolaget är det inte bara siffror och ekonomi, utan mycket mer. Du kommer vara en del av ett härligt gäng som regelbundet utför flera aktiviteter ihop, som restaurangbesök, grillfester och även en årlig utlandsresa. Där går teamet igenom vissa case och har en intern utbildning – följt av en hel del fritid!

Förutom att hitta på en massa skoj ihop, har alla anställda även ett friskvårdsbidrag att nyttja.

Ekonomibolaget har förtroende som ett viktigt ledord. Det är nämligen ett förtroende att ta hand om kunden och dennes företag. Vi är insatta i det aktuella regelverket och kan ge klara råd till kunden. Vi anser att hög kvalitet i vår bransch är lika med rätt, riktigt, innovativt och kompetensbaserat.

Ansök nu
Stad
Gävle
Publicerad
27 juni
Sista ansökningsdag
31 juli
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
64645