Nätverkstekniker

Nätverkstekniker till Yilport Gävle

Vi söker nu en nätverkstekniker åt vår kund Yilport i Gävle. Du kommer i denna roll få möjlighet att arbeta brett inom IT-miljön på en spännande arbetsplats! Tjänsten beräknas tillsättas första juli och pågå i sex månader. Det finns goda möjligheter till förlängning. Uppdraget är på heltid och du kommer att bli anställd som en av våra uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Du kommer arbeta på Sveriges effektivaste hamn, med moderna maskiner och avancerat IT-system. Du kommer få möjlighet att använda din förmåga att vara nytänkande i din problemlösning, du kommer stötta verksamheten med din kompetens både i klientsupport och vid större projekt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I denna tjänst kommer dina arbetsuppgifter bland annat innefatta
• Klientsupport och felavhjälpning
• Installation och uppdatering av maskin och mjukvara
• Supportera vid nyinstallation av exempelvis switchar, IP-kameror och kablage
• Agera tekniskt stöd i projekt

Vem är du?

Vi ser att du som söker denna tjänst är utbildad nätverkstekniker/systemadministratör, gärna med något års erfarenhet av en liknande roll. Verksamheten är belagd över ett stort område, därför krävs det att du är flexibel, trivs med att ha aktiva arbetsdagar och har en förmåga att ha mycket i huvudet samtidigt. Du är en problemlösare som kan använda sin kompetens för att tänka utanför boxen. För denna roll är det ett krav att du har b-körkort och goda kunskaper i både svenska och engelska.

För att lyckas i denna roll bör du ha erfarenhet och kunskaper i följande:
• Klientsupport
• Erfarenhet från Microsoftbaserad miljö, exempelvis Windows 10 och Office365
• Hårdvarukompetens kring PC, gärna Lenovo och tillbehör
• Virtuell server miljö (Vmware)
• IP Telefoni/smartphone
• Active Directory
• Nätverk, gärna Cisco och HP

Det är meriterande om du har skyliftkort.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Gävle
Publicerad
19 maj
Sista ansökningsdag
7 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56938

Helena Eriksson

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.