Projektledare

BoKlok söker Projektledare för område Efterservice till Marknadsområde Norr

Vill du vara med på BoKloks fortsatta framgångsresa och bidra med att bygga hållbara och prisvärda hem för alla? Är du en erfaren projektledare med erfarenhet av eftermarknad och efterservice? Har du ett stort intresse för byggteknik och motiveras av att ge bra service och göra kunder nöjda? Då kan du vara BoKloks nästa Projektledare!

Här erbjuds du stora möjligheter till personlig och professionell utveckling i en prestigelös, stöttande och vänlig arbetsmiljö där vi med gemensamma krafter skapat branschens nöjdaste kunder två år i rad!

Om tjänsten

Du är kundens första och viktigaste kontakt med BoKlok från att de flyttat in till att garantitiden löpt ut. Du har byggherreansvar efter överlämnade till kund. Du har ett brett kontaktnät där du koordinerar leverantörer, gör ekonomiuppföljning och håller löpande kontakt med kunden vid efterarbeten.

Tjänsten som Projektledare Efterservice erbjuder dig ett varierande arbete och stora utvecklingsmöjligheter inom BoKlok. På BoKlok blir du del av ett företag som sätter miljö, hälsa och säkerhet mycket högt på agendan. Du utgår från något av våra hemmakontor i Gävle eller Borlänge, projekten är belägna i Dalarna och Norrland.

Vem är du?

Vi söker dig som trivs med att jobba i ett högt tempo för att komma tillrätta med fel och ge snabb återkoppling till kund. Som person är du drivande, positiv och relationsskapande. Ett gott ordningssinne och en god förmåga att sköta ekonomi samt intresse för upphandling och entreprenadjuridik är också viktigt för att vara framgångsrik i tjänsten. Du måste även ha körkort då visst resande till projekt ingår i tjänsten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Om verksamheten

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger de hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare kombinerade erfarenheter kan de göra det med god design, funktion och kvalitet. BoKlok har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

Ansök nu
Stad
Gävle
Publicerad
11 november
Sista ansökningsdag
6 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
57936

Isabelle Bergman

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.