Drifttekniker

Vi söker nu en drifttekniker till STF:s fjällstationer!

Trivs du i fjällmiljö och vill vara en del av att se till att nästa generation också kan uppräcka Sveriges fina natur? Är du plikttrogen och vill vara med och ta hand om och säkerställa driften på våra fjällstationer? Då är du rätt person för den här rollen!

Om tjänsten

Som drifttekniker ingår du i STF:s fastighetsavdelning. Förvaltningen ansvarar för reningsverken på STF:s fjällstationer i Abisko, Kebnekaise och Saltoluokta. I denna roll blir du vår specialist inom vattenverk och avloppsreningsverk och din uppgift blir att säkra tillgången till rent vatten samt ansvara för funktion, underhåll och drift på våra fjällstationer.

I huvudsak kommer dina arbetsuppgifter att vara inriktade på den övergripande driften av våra fjällstationers vatten- och avloppsrening. I detta ingår kemiska analyser, kontroll av PH-värden, arbete med styr och reglerteknik, optimering, reparationsarbete och provtagning på samtliga av våra VA-anläggningar. Du kommer bland annat att:

• Självständigt driva mindre projekt inom installation.
• Ta fram driftrelaterade dokument och vara stöd för verksamheten på plats.
• Projektera ombyggnationer/förbättringar inom VVS och elinstallationer.
• Medverka vid öppning och stängning av STF-anläggningar.
• Medverka vid att ta fram/uppdatera STF:s kvalitetsledningssystem.

Du ansvarar även för att STF:s anläggningar och fastigheter uppfyller gällande myndighetskrav samt att reningsverk och vattenverk fungerar tillfredsställande.

Resor ingår i jobbet.

Vem är du?

Vi tror att du har gymnasiekompetens inom lämpligt område samt några års arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av fastighetsdrift och arbete med fastighetstekniska system. Det är en fördel om du kommer från processindustri med erfarenhet av drift, underhåll och funktion.

För att lyckas i denna roll behöver du som person vara ansvarsfull, engagerad och flexibel då flera av våra fastigheter är belägna i väglöst land i fjällmiljö. Du tycker det är viktigt att alltid göra ett gott jobb och du arbetar med lätthet självständigt. Du värnar om naturen och dina värderingar är i samklang med våra värdeord; omtänksam, nyfiken, äkta, professionell och engagerad. Att trivas i samarbete med andra och vara generös med din kunskap, erfarenhet och information är av stor vikt i denna roll då du kommer att vara ett viktigt stöd för dina kollegor.

B-körkort är ett krav. Meriterande med snöskoterförarbevis och snöskotervana.

Om verksamheten

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer, med rötter inom svensk natur- och kulturturism. Här arbetar du tillsammans med engagerade kollegor som vill förmedla arvet av våra unika miljö. Tillsammans arbetar vi för att vara en tydlig röst i viktiga miljöfrågor och för att värna om att den svenska miljön ska finnas kvar även för kommande generationer.

STF har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 200 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån sett alla. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på våra boenden och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. Läs mer om STF och upptäck Sverige på http://www.svenskaturistforeningen.se

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Kiruna
Publicerad
5 juni
Sista ansökningsdag
18 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
68527