Förvaltningschef med tillväxttankar

  • Lindesbergs kommun,
  • Förvaltningschef Tillväxt,
  • Lindesberg

Inlagd för 14 dagar sedan Referensnummer 47667 Ansök senast 2017-10-01

Lindesbergs kommun söker nu en framåtsiktande och utvecklingsorienterad chef till en spännande och viktig position.

Välkommen med din intresseanmälan!

Arbetsuppgifter

Som chef för tillväxtförvaltningen är du en viktig företrädare för kommunens utvecklingsarbete och en betydelsefull representant för Lindesbergs kommun i sin helhet.

Du leder ca 80 medarbetare via fem enhetschefer inom områdena näringsliv, landsbygdsutveckling, vuxenutbildning, arbetsmarknad och kultur. En given del i uppdraget är att vara drivande gällande samordning och att utveckla samarbete med kommunens övriga förvaltningar och kommunala bolag.

Du ingår i kommunledningen och är strategiskt drivande i arbetet utifrån ett lokalt, regionalt och nationellt perspektiv.

Utbildning / Erfarenhet

Vi söker dig med akademisk utbildning inom relevant område alternativt förvärvat erfarenheter och kunskaper på annat sätt. Vi vill att du har en god erfarenhet från liknande positioner. Det är meriterande med ledarerfarenhet från kommunal eller annan offentlig verksamhet.

Som person har du ett lösningsfokuserat tankesätt och är en säker och trygg ledare med en mycket god motivations- och kommunikationsförmåga. Dina kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är mycket goda.

Kontaktpersoner

Lindesbergs kommun

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun. Läs gärna mer på www.lindesberg.se

Gå till webbplats

Varmt välkommen med din intresseanmälan
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med dig som lämnar in en intresseanmälan ber vi dig göra detta via poolia.se. Vi kan tyvärr inte hantera intresseanmälningar inskickade via e-post eller pappersformat.

Ansök senast 2017-10-01

Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se