Tekniker

Välfärdstekniker till Everon i Norrköping!

Everon växer ytterligare och söker nu dig som vill arbeta med kundutbildningar och installationer!

Är du serviceinriktad och har ett tekniskt intresse? då har vi det perfekta jobbet för dig!
På Everon i Norrköping kommer du till ett glatt gäng med stor sammanhållning och som brinner för sin vision, ett aktivt, tryggt och självständigt liv för våra äldre.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med installationer av våra produkter inom välfärdsteknik på olika boenden runt om i Sverige. En betydande del av uppdraget består i att genomföra användarutbildningar för personal och användare hos våra kunder. Kunderna finns i hela Sverige och i tjänsten reser du ett par dagar i veckan, för att sedan spendera nån eller några dagar på “hemmaplan” i våra fina lokaler på koppargatan i Norrköping. På kontoret förekommer arbetsuppgifter som förberedande av produkter inför installationer och att hålla utbildningar via teams.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Du arbetar heltid och utgår från kontoret i Norrköping!

Vem är du?

Vi ser gärna att du:

* Har ett tekniskt intresse
* Tidigare har arbetat med service eller är serviceinriktad som person
* Har körkort
* Har du gymnasieutbildning eller kunskap inom el, tele, data, larm eller installation är det meriterande

Det viktigaste är inte vad du kan, det viktigaste är att du har ett driv och en vilja att lära dig. Vi ser att du är en person med tekniskt intresse, som har hög serviceanda och tycker om att arbeta med människor. Vi ser även att du har förmågan att förklara teknik på ett enkelt sätt och du bör känna dig bekväm med att prata inför mindre grupper, samt att ha kundkontakt.

Om verksamheten

Everon är ett IT-företag som verkar inom vårdsektorn. Vi utvecklar molnbaserade larmsystem och intelligenta välfärdstekniska lösningar för särskilt och ordinärt boende. Våra produkter används används på boenden i över 50 kommuner i Sverige och har över 400 anläggningar i drift. Vi har huvudkontor i Åbo, Finland och har dotterbolag i London, UK.

Ansök nu
Stad
Finspång
Publicerad
18 november
Sista ansökningsdag
9 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
66243