Inköpare

Taktisk inköpare till internationell koncern i Finspång!

Följ med på en resa in i framtiden på inköp! Vi söker nu en taktiskt inköpare till en välkänd internationell koncern i Finspång. Du kommer att ansvara för ett spännande område inom företaget där du är spindeln i nätet. Rollen kommer att vara onsite och är en konsultroll via Poolia. Uppdraget har start i början av september och sträcker sig ett år framåt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, tveka in att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Vi söker nu en taktisk inköpare som känner sig manad att ta sig an ett spännande område där man är spindeln i nätet i företagets supply chain med mycket kontakter, såväl interna som externa. Du har ett nära samarbete i ett mindre team med strateger och inköpskvalitet för att tillsammans uppnå bästa resultat. Uppdraget innebär i första hand ansvar för att anskaffa gasturbindetaljer från externa leverantörer till företagets interna kunder som mestadels finns inom den egna verkstaden. Uppdraget innebär också att utveckla köptområde för att säkerställa en effektiv försörjningskedja. Som operativ inköpare ansvarar du för beställningar och leveranser från dina leverantörer enligt de avtal som strategiska inköparen arbetat fram. Det är viktigt att du följer kundernas behov och att du arbetar fokuserat för att leveranserna kommer i rätt tid. Du ifrågasätter och utvecklar ditt arbetsområde samt arbetar aktivt med problemlösning på både kort och lång sikt. Arbetet är periodvis intensivt och kräver att du kan vara flexibel både vad gäller arbetsbelastning och engagemang.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som taktisk inköpare ingår en variation av uppgifter! Några exempel är följande;

– Hantering av inköpsbeställningar och fakturor
– Leveransbevakning
– Driva och leda leverantörsmöten
– Leverantörsutveckling
– Materialplanering
– Kommunikation och återföring till kunder och leverantörer
– Processutveckling

Vem är du?

Vi söker dig som har en utbildning inom inköp- eller logistikområdet (t.ex. ekonomi, industriell ekonomi). Du har ett par års erfarenhet inom området. Det är dessutom meriterande med goda kunskaper i SAP/R3, särskilt kopplat till material & logistik. För att trivas i rollen som taktisk inköpare är du som person utåtriktad, drivande och har god samarbetsförmåga. Du är medveten om vikten att leveranser sker i tid och med rätt kvalitet, är stresstålig och flexibel. Du tar tag i avvikelser så snart de uppstår och hanterar problem på ett strukturerat sätt samt analyserar och utvecklar ditt arbetsområde. Du är inte rädd för att ifrågasätta och prova nya angreppssätt i det dagliga arbetet. Du tycker dessutom att förbättringsarbete är en självklar del i det dagliga arbetet. Då rollen innefattar mycket kommunikation med externa kontakter krävs att du har god kunskap i engelska, såväl i tal som skrift.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Finspång
Publicerad
22 juli
Sista ansökningsdag
14 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
62400