Inköpare

Taktisk inköpare till internationell koncern i Finspång!

Följ med på vår resa in i framtiden på inköp! Vi söker nu en taktiskt inköpare som kommer att ansvara för at försörja montage och verkstad med materialinköp. Som del av företagets Supply Chain-verksamet blir du spindeln i nätet med mycket interna kontakter och leverantörer. Rollen kommer att vara onsite och är en konsultroll via Poolia. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om tjänsten

Som taktisk inköpare tar du ett större ansvar för din leverantörsbas än en operativ inköpare, du gör vissa arbetsuppgifter som historiskt varit mer på den strategiska delen av inköp. Du skall vara drivande i förändringsresan mot effektivare arbetsprocesser, digitalisering och meriterande erfarenhet är att kunna se och förstå våra processer från behov till leverans. Du blir den naturliga kontakten i våra interna flöden och har ett nära samarbete i våra interna processer vilket också kräver att du är social och kan uttrycka dig väl i framförallt svenska och engelska i både tal och skrift. I rollen har man även ett nära samarbete med vår inköpskvalitet för att tillsammans uppnå bästa resultat kopplat till OTD, NCC, utveckling mm.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

– Optimera tillgänglighet på material efter verksamhetens behov
– Följa upp ledtider och genomloppstider, göra konsekvensanalys av ledtidsändring.
– Medverka vid beslut att sätta säkerhetslager, säkerhetstider samt partiformning. Uppdatera materialmastern i SAP
– Göra konsekvensanalys vid större förändringar
– Medverka i köpa/tillverka processen
– Taktisk utjämna och planering av material och komponentanskaffning inom inköpsområdet.
– Utföra sourcing aktiviter efter verksamhetens behov
– CNI target (kostnadsbesparingsansvar)
– Ansvar för supply chain efficiency, skapa effektiva värdeflöden.

Vem är du?

Du som söker har viss erfarenhet att hantera enklare förhandlingar med leverantör samt cirka 3-5 års erfarenhet av ett yrke som inköpare. Du är driven och av gott humör, viktigt är att alla ska trivas och ha kul på jobbet tillsammans. Du brinner för att utveckla dig själv och våra processer samt har ett intresse av digitalisering och kunskapen att se utvecklingsmöjligheter tvärfunktionellt. Du är ej vara främmande för att ta tuffa diskussioner med våra leverantörer och ser detta som en intressant och utvecklande utmaning,

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Finspång
Publicerad
25 november
Sista ansökningsdag
12 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
62052