Personaladministratör

Manpower Planner till internationell koncern i Finspång!

Är du en organiserad person med erfarenhet av arbete inom organisering och planering? Vill du anta en bred administrativ roll där du får chansen att ständigt träffa nya människor och knyta kontakter? Då är rollen som Manpower Planner något för dig! Rollen är ett konsultuppdrag som har start omgående och sträcker sig till sista september 2023. Urval sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Manpower Planner ansvarar du bland annat för att fördela kompetens på rätt ställe inom företaget, genom koordinering och planering. Du säkerställer att efterfrågan från projektteamet kommer att bemannas med rätt kompetens. Du arbetar i nära samarbete med resurs- och personalansvariga. Du ser även till att korrekt och uppdaterad information och data finns tillgänglig i de planeringsverktyg som är aktuella.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Rollen som Manpower Planner är bred, och du kommer således ha en stor variation av arbetsuppgifter. I rollen ingår exempelvis att:
• Samarbeta med interna och externa parter på ett respektfullt och professionellt sätt
• Ständigt arbeta med förbättringar och agera stöttande mot teamet och andra avdelningar och projekt
• Ta emot och förstå efterfrågan från projektledning eller regionkontor
• Tilldela personalgruppen med korrekt kompetens och tillgänglighet
• Observera brister/fel/problem och kontinuerligt arbeta med förbättringar

Vem är du?

Vi söker dig som har bakgrund inom planering och organisering. Du är van vid att ha många bollar i luften, lösa problem och hantera olika komplexa frågor och ärenden samtidigt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift. För att trivas i rollen är du en driven och social person som tycker om att samarbeta med andra. Du har god känsla för kvalitet och är mån om att skapa och bibehålla goda relationer med människor du möter.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Finspång
Publicerad
14 september
Sista ansökningsdag
28 september
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
63102