Produktionsplanerare

Logistikutvecklare och Produktionsplanerare till Norrköping

Nu finns möjlighet att arbeta i en kombinerad roll som logistikutvecklare och produktionsplanerare på en stor lager- och logistikverksamhet i Norrköping. Här kommer du få vara delaktig i olika projekt för att utveckla logistikflödet och även vara med i det operativa arbetet i planeringsgruppen med daglig personalplanering och räkna på kapacitetsbehov för lagerproduktion.

Om tjänsten

Du blir en del av ett dynamiskt team med bred kompetens där du får möjlighet att utvecklas både inom operativ planering och utvecklingsarbete/projekt i verksamheten. Som logistikutvecklare kommer du vara delaktig i att analysera och effektivisera processer i logistikflödet. Du kommer även som produktionsplanerare att operativt hantera daglig personalplanering och räkna på kapacitetsbehov för lagerproduktion.

Uppdraget sträcker sig fram t.o.m Dec 2024 och ambitionen är att vikariatet övergår till en fast anställning under perioden eller efter slutdatum förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Primära arbetsuppgifter Utveckling:

– Processutveckling
– Analyser kopplat till logistikflödet
– Kapacitets- och konsekvensanalyser
– Investering i produktionsutrustning
– Driva projekt rörande framtagning av dashboards till produktionen

Primära arbetsuppgifter planeringsgruppen:

– Operativa uppgifter kopplat till daglig personalplanering
– Räkna kapacitetsbehov för lagerproduktion

Vem är du?

Vi söker en erfaren, analytisk och kreativ person som snabbt kan sätta sig in i projekt och i det operativa arbetet på planeringsavdelningen. För att lyckas med detta ser vi att följande krävs:

• Akademisk utbildning inom logistik och/eller produktionsstyrning eller motsvarande
• Mycket goda kunskaper i Excel
• God förståelse hur en modern lagerverksamhet fungerar
• Självgående och prestigelös

Vidare ser vi följande som meriterande:

• Erfarenhet från personalplanering
• Erfarenhet av arbete som logistikutvecklare och/eller produktionsplanerare i en logistikmiljö med höga volymer och stor andel plock.
• Erfarenhet av SQL
• Erfarenhet av Power BI
• Erfarenhet av mjukvara för digitala tavlor för t.ex Daglig styrning eller Visuell Planering
• Goda kunskaper i Astro WMS eller annat WMS system

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Finspång
Publicerad
28 november
Sista ansökningsdag
8 december
Omfattning
Vikariat
Referensnummer
69835