Logistiker

Logistiker till internationell koncern i Finspång!

Är du en driven och resultatinriktad logistiker med intresse för teknik? Tycker du om att jobba med planering, koordinering och förbättringsarbete? Då kan den här tjänsten vara något för dig! Just nu söker vi en logistiker till en välkänd internationell koncern i Finspång. Uppdraget förväntas starta i augusti för att sedan pågå under ett år. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som logistiker kommer du att tillhöra Planering/Logistik-gruppen inom företaget. Avdelningen har just nu ett utökat behov då volymerna samt orderflödena ökat och en förstärkning i orderregistrering-flödet behövs. Rollen är bred och innefattar en variation av arbetsuppgifter inom logistikområdet. Du kommer exempelvis arbeta mycket med beställningsärenden i företagets affärssystem (SAP), orderregistrering och behovsanalyser. Arbetat utförs på plats hos företaget i Finspång, men hemarbete kan förekomma under kortare perioder i samråd med närmsta chef.

Vem är du?

Till den här rollen söker vi dig som brinner för produktionslogistik och har erfarenhet av orderhantering, leveranser samt har arbetat i affärssystem motsvarande SAP tidigare. Du har logistisk bakgrund i form av utbildning eller flera års erfarenhet. Dessutom ser vi gärna att du har teknisk kompetens i bagaget samt erfarenhet av logistikarbete inom tillverkande industri.

För att trivas i rollen är du som person självständig, flexibel, driven, resultatinriktad och analytisk. Du är prestigelös och ödmjuk och har ett utbrett logistiskt tankesätt. Du är engagerad och vill lära dig nya saker samt utveckla och förbättra verksamheten. Du är social och har förmågan att kommunicera och samarbeta med såväl kollegor som externa parter, såsom kunder.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Finspång
Publicerad
9 augusti
Sista ansökningsdag
28 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65243